Libnet.ro
UNICEF

14:45

Desfasurare de forte pe Aeroportul International Baia Mare. Cursa Bucuresti-Baia Mare, cu probleme la aterizare

Adevărul Adevărul,
Desfasurare de forte pe Aeroportul International Baia Mare. Cursa Bucuresti-Baia Mare, cu probleme la aterizare

Desfasurare de forte in seara zilei de 2 septembrie pe Aeroportul International Baia Mare. Unde cursa Bucuresti-Baia Mare a avut nevoie de asistenta de urgenta la aterizare ca urmare a unor posibile probleme identificate la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Municipiul Baia Mare, membru asociat la Clubul Sportiv Municipal HCM Baia Mare

Consilierii locali au decis, in unanimitate, ca Municipiul Baia Mare sa devina membru asociat la Clubul Sportiv HCM Baia Mare. Proiectul de hotarare votat de alesi in prima zi a lunii septembrie prevede faptul ca municipiul Baia Mare va avea o pondere de 98% din patrimoniul initial al clubului in noua sa structura.

Un nou transfer la HCM Baia Mare. Madalina Zamfirescu va fi imprumutata la SCM Craiova

Prima zi a lunii septembrie a adus un nou transfer la HCM Baia Mare. Este vorba despre tanara Madalina Zamfirescu, componenta a lotului national de tineret a Romaniei. Prezentarea oficiala a jucatoarei a avut loc in sala de forta, un loc care nu a fost ales la intamplare.

RUGBY Lituania, Polonia, Cehia si Romania la Cross Borderul de la Baia Mare

Municipiul Baia Mare va gazdui in perioada 1-6 septembrie un turneu cu participarea a trei tari straine. Este vorba despre Lituania, Polonia si Cehia.

inca un vis marca Ponta: linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi-Chisinau

Guvernul Romaniei a discutat cu mai multe companii din China posibilitatea realizarii unei linii feroviare de mare viteza intre Bucuresti si Iasi, care ar putea continua catre Chisinau, in conditiile in care Comisia Europeana se opune unei linii de mare viteza Bucuresti-Constanta.

Guvernul a discutat cu firme chineze realizarea unei linii feroviare de mare viteza Bucuresti-Iasi

Guvernul Romaniei a discutat cu mai multe companii din China posibilitatea realizarii unei linii feroviare de mare viteza intre Bucuresti si Iasi, care ar putea continua catre Chisinau, in conditiile in care Comisia Europeana se opune unei linii de mare viteza Bucuresti-Constanta, transmit surse din presa.

Rugby: CSM Stiinta va juca impotriva echipei Dinamo Bucuresti in 6 septembrie

CSM Stiinta Baia Mare se afla la un pas de a juca o noua finala a Superligii de Rugby. Pana sa ajunga in finala insa rugbistii baimareni trebuie sa treaca de Dinamo Bucuresti. Semifinala CSM Stiinta Dinamo se va juca sambata, 6 septembrie, cu incepere de la ora 10:00, pe stadionul Lascar Ghinet din municipiu.

VIDEO Guvernele Romaniei si Chinei analizeaza proiectul unei linii de mare viteza Bucuresti-Iasi- Chisinau

Guvernele Romaniei si Chinei analizeaza realizarea unei linii feroviare de mare viteza pe ruta Bucuresti-Iasi-Chisinau care vine sa inlocuiasca initiativa privind unui astfel de proiect pe traseul Bucuresti-Constanta, a declarat marti premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. Acesta sustine ca este un proiect la care Guvernul Chinei tine foarte mult.

Linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi realizata de cinezi?

Mai multe companii din China au discutat cu premierul Victor Ponta despre cosntructia unei linii feroviare de mare viteza care sa lege Iasiul de Capitala, in conditiile in care CE nu este de cord cu realizarea unei linii de mare viteza intre Bucuresti si Constanta.

Linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi realizata de chinezi?

Mai multe companii din China au discutat cu premierul Victor Ponta despre cosntructia unei linii feroviare de mare viteza care sa lege Iasiul de Capitala, in conditiile in care CE nu este de cord cu realizarea unei linii de mare viteza intre Bucuresti si Constanta.

Guvernul, negocieri cu firme din China pentru o linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi

Guvernul Romaniei doreste realizarea unei linii feroviare de mare viteza intre Bucuresti si Iasi, care ar putea continua catre Chisinau, iar premierul Victor Ponta a discutat cu firme chineze in acest sens, in conditiile in care Comisia Europeana CE).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )