Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul, negocieri cu firme din China pentru o linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul, negocieri cu firme din China pentru o linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi

Guvernul Romaniei doreste realizarea unei linii feroviare de mare viteza intre Bucuresti si Iasi, care ar putea continua catre Chisinau, iar premierul Victor Ponta a discutat cu firme chineze in acest sens, in conditiile in care Comisia Europeana CE). continuă pe Wall-Street Ro

inca un vis marca Ponta: linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi-Chisinau

Guvernul Romaniei a discutat cu mai multe companii din China posibilitatea realizarii unei linii feroviare de mare viteza intre Bucuresti si Iasi, care ar putea continua catre Chisinau, in conditiile in care Comisia Europeana se opune unei linii de mare viteza Bucuresti-Constanta.

Linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi realizata de cinezi?

Mai multe companii din China au discutat cu premierul Victor Ponta despre cosntructia unei linii feroviare de mare viteza care sa lege Iasiul de Capitala, in conditiile in care CE nu este de cord cu realizarea unei linii de mare viteza intre Bucuresti si Constanta.

Linie feroviara de mare viteza Bucuresti-Iasi realizata de chinezi?

Mai multe companii din China au discutat cu premierul Victor Ponta despre cosntructia unei linii feroviare de mare viteza care sa lege Iasiul de Capitala, in conditiile in care CE nu este de cord cu realizarea unei linii de mare viteza intre Bucuresti si Constanta.

Veste buna pentru Romania venita din China. Autostrada Pitesti-Craiova, construita de cea mai mare companie din China

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia .

Victor Ponta, despre constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda: Singurii parteneri care au capacitatea financiara si mai departe, sigur, si cea tehnologica sunt cei din China

Premierul Victor Ponta sustine ca doar chinezii au capacitatea financiara si tehnologica de a participa la construirea reactoarelor nucleare 3 si 4 de la Cernavoda. Era in ingrijorat si domnul Basescu ca nu stiu chinezii. Compania chineza cu care suntem in discutii avansate pentru Grupurile 3 si 4 este cea care are tehnologia Candu, tehnologia canadiana cu care s-au produs si primele doua reactoare. Deci, pentru cei care au ramas un pic in urma trebuie sa stie ca orice tehnologie vom folosi in aceste proiecte este o tehnologie de cel mai inalt standard si aprobata de UE, a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

FMI deblocheaza 1,4 miliarde dolari din imprumutul pentru Ucraina

Fondul Monetar International FMI) a aprobat ieri varsarea unei noi transe de 1,4 miliarde dolari pentru Ucraina, pe fondul escaladarilor tensiunilor dintre acest stat si Rusia, dupa ce, la sfarsitul lunii aprilie, FMI i-a acordat Kievului o linie de credit de 17 miliarde dolari pe 2 ani si a deblocat o prima transa de 3 miliarde dolari, transmite AFP.

DESCOPERIRE UIMITOARE: O padure de 298 de milioane de ani a fost gasita sub o mina din China!

Doua echipe formate din oameni de stiinta au descoperit o padure foarte bine conservata cu o vechime de 298 de milioane de ani, situata sub o mina de carbuni din Wuda, China. Padurea aceasta din zona de nord a Chinei, la granita cu Mongolia, este intr-o stare foarte buna, fiind conservata de cenusa vulcanica.

Guvernul aloca 6 milioane lei pentru trei manastiri

Premierul Victor Ponta a semnat joi o Hotarare de Guvern prin care se vor aloca 6 milioane de lei din Fondul de rezerva bugetara pentru sprijinul financiar a trei unitati de cult, potrivit unei Hotarari de Guvern HG) publicata ieri in Monitorul Oficial.

Gigi Netoiu a fost eliberat din inchisoare pentru 24 de ore, pentru buna purtare

Gigi Netoiu s-a bucurat de libertate, pentru prima oara in ultimele 6 luni. Condamnat definitiv la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in dosarul Transferurilor, lui Netoiu comisia Penitenciarului.

Orban spune ca nu exista niciun temei pentru ca Iohannis sa se retraga din cursa pentru prezidentiale

Nu exista niciun temei pentru ca presedintele PNL Klaus Iohannis sa se retraga din cursa pentru Cotroceni, a declarat, marti, vicepresedintele formatiunii Ludovic Orban. Nu exista absolut niciun fel de temei,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )