Libnet.ro
UNICEF

01:05

Desfasurare uriasa de forte la alegerile din Franta

România Liberă România Liberă,
Desfasurare uriasa de forte la alegerile din Franta

Peste 50. 000 de politisti si jandarmi, sustinuti de militari din cadrul Operatiunii Sentinelle, vor fi mobilizati cu scopul de a asigura securitatea alegerilor prezidentiale franceze, anunta ministrul de Interne Matthias Fekl intr-un interviu pentru Le Journal du Dimanche JDD), relateaza AFP. continuă pe România Liberă

Alegerile din Franta - pe radarul investitorilor

Dupa decizia socanta a Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana, alegerile din Olanda au actionat ca un pansament pentru piata de capital din Europa, insa un efect si mai linistitor l-ar avea un rezultat pro-UE in Franta. Prima runda a alegerilor.

Brokerii, cu ochii pe evenimentele externe - Brexit-ul si alegerile din Franta si Germania

Brokerii privesc diferit impactul pe care-l vor avea evenimentele politice europene actuale si viitoare asupra pietelor de actiuni si a economiei in general.

Soc in alegerile prezidentiale din Franta: in turul doi ar putea ajunge o extremista antieuro si un comunist care a promis taxarea bogatilor

Alegerile din Franta se complica pe zi ce trece. Ultima saptamana l-au aud in prim-plan pe candidatul stangii radicale, Jean-Luc Melenchon. Acesta a avut o ascensiune surprinzatoare.

PE vrea sa o audieze pe Le Pen pentru ridicarea imunitatii inainte de turul II al prezidentialelor din Franta

Parlamentul European PE) intentioneaza sa o convoace pe eurodeputata Marine Le Pen, pentru a discuta despre ridicarea imunitatii sale, inainte de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta, a anuntat sambata vicepresedinta Comisiei pentru Afaceri Legale a PE, Laura Ferrara, citata de Reuters.

Sondaj: Emmanuel Macron si Marine Le Pen se vor confrunta in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Centristul Emmanuel Macron si reprezentanta extremei dreapta, Marine Le Pen, se vor confrunta in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, care va avea loc in 23 aprilie, potrivit unui sondaj de opinie efectuat de Harris Interactive pentru LCP.

Basescu, reactie la ancheta parlamentara privind alegerile din 2009: Dragnea, ai grija, s-ar putea sa nu-ti placa ce se va spune la Comisie. Mai bine, lasa Parchetul General sa faca ancheta

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat pe Facebook la comisia parlamentara de ancheta anuntata de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, comentand ironic fata de Adrian Nastase si Mircea Geoana, pe care ii numeste luzari, si scriind ca propune sa se faca ancheta si despre alegerile din 2004. Basescu ii recomanda lui Dragnea sa lase Parchetul General sa faca ancheta.

Ce perspective are ancheta lui Dragnea privind alegerile din 2009

Condamnat pentru fraudarea referendumului din 2012, presedintele PSD Liviu Dragnea vrea sa conduca o comisie de ancheta parlamentara privind corectitudinea alegerilor din 2009.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )