Libnet.ro
UNICEF

08:45

Desi obligatorie, site-ul Ministerului Sanatatii indeamna la purtarea mastii doar daca suspectam ca suntem bolnavi. Ludovic Orban: Recomandarile probabil au ramas demult (VIDEO)

B1 B1,
Desi obligatorie, site-ul Ministerului Sanatatii indeamna la purtarea mastii doar daca suspectam ca suntem bolnavi. Ludovic Orban: Recomandarile probabil au ramas demult (VIDEO)

Site-ul Ministerului Sanatatii recomanda purtarea mastii de protectie doar in cazul in care suspectati ca sunteti bolnav sau in cazul in care acordati asistenta persoanelor bolnave. Asta desi. continuă pe B1

Jennifer Aniston, mesaj dureros in plina pandemie. Actrita de la Hollywood vorbeste despre purtarea mastii de protectie si infectia cu noul coronavirus (FOTO)

Jannifer Aniston este una dintre actritele de peste ocean care sustine in social media purtarea mastii de protectie, dar si respectarea normelor de protectie impotriva noului coronaviurs. in contextul in care.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

In urma bilantului prezentat in cursul zilei de ieri de catre Grupul de Comunicare Strategica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis pe Facebook un mesaj adresat Ministerului Sanatatii prin care il acuza de manipulare si dezinformare, sustinand ca datele transmise cu privire la numarul bolnavilor din Capitala este fals. Mai mult, aceasta a subliniat ca .

Aparate pentru testarea pacientilor suspecti de coronavirus, blocate de birocratii Ministerului Sanatatii

Doua aparate pentru testarea pacientilor suspecti de coronavirus, blocate in Caras-Severin, pentru ca nu au primit la vreme avizul de functionare din partea Ministerului Sanatatii.

Coronavirus SUA: Guvernatorul statului Georgia a dat in judecata primaria Atlanta pentru a o impiedica sa faca obligatorie purtarea mastii

Guvernatorul statului Georgia, Brian Kemp, a dat in judecata autoritatile locale din Atlanta pentru a preveni ca orasul american sa impuna obligativitatea purtarii mastii in public, relateaza BBC.

Trump vede purtarea mastii ca pe un gest patriotic

Donald Trump a sustinut, luni, ca purtarea unei masti in fata coronavirusului este un gest patriotic, dupa ce a afisat mult timp o pozitie ambigua cu privire la aceasta problema sensibila, scrie AFP.

Medic chirurg raspunde la intrebarea momentului: Este sau nu afectata respiratia de purtarea mastii (VIDEO)

Un medic chirurg din Marea Britanie a postat un clip in care explica practic daca este sau nu afectata respiratia in timpul purtarii mastii. Joshua Wolrich s-a conectat la un aparat de masurare a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )