Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

Playtech Playtech,
Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

In urma bilantului prezentat in cursul zilei de ieri de catre Grupul de Comunicare Strategica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis pe Facebook un mesaj adresat Ministerului Sanatatii prin care il acuza de manipulare si dezinformare, sustinand ca datele transmise cu privire la numarul bolnavilor din Capitala este fals. Mai mult, aceasta a subliniat ca . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: Ca savedeti panaunde se merge cu manipularea si dezinformarea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, acuza Ministerul Sanatatii ca manipuleaza si dezinformeaza cetatenii privind cazurile de pacienti cu coronavirus.

Fost ministru PSD acuzatii grave la adresa guvernului liberal: incurajeaza defrisarile ilegale de padure

Doina Pana vine cu acuzatii grave la adresa guvernului liberal. Fostul ministru al Padurilor a marturisit ca PNL pregateste o ordonanta de urgenta prin care cele noua garzi forestinere sa fie desfiintate. Acestea sunt singurele entitati care tin de ani de zile piept in teren mafiei padurilor, singurele entitati care se opun cu adevarat defrisarilor ilegale si infractiunilor silvice, spune Pana.

Gabriela Firea acuza Ministerul Sanatatii de manipulare si dezinformare, dupa noul bilant: Cui foloseste denigrarea Bucurestiului? Replica GCS: Politizarea crizei sanitare e revoltatoare

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a acuzat Ministerul Sanatatiide manipulare si dezinformare, in conditiile in carebilantul prezentat duminica de autoritatiarata c.

Gabriela Firea, imagini spectaculoase cu Podul Ciurel: El vrea sa salveze Bucurestiul. Lupul paznic la oi

Gabriela Firea a postat pe contul personal de Facebook imagini spectaculoase cu Podul Ciurel. Primarul General al Capitalei a transmis si un mesaj critic la adresa celor care au incercat blocarea proiectului.

Fostul sot al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzatii grave. Ce i-a facut bruneta dupa divort

Dragos Stanciu si Elena Ionescu, castigatoarea Survivor Romania, pentru o perioada de timp au format un cuplu, invidiaat de multi, dar lucrurile s-au dus pe o panta ciudata, deznodamantul fiind divortul celor doi. Fostul sot al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzatii grave Bomba a venit la nici sase luni de la venirea pe .

GABRIELA FIREA: Blocul in care functioneaza Club A intra in consolidare

Blocul in care functioneaza Club A, club studentesc infiintat in 1969, unde s-au lansat numeroase trupe rock si underground, intra in consolidare, a anuntat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

GABRIELA FIREA: Sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza Guvernul ca doreste intentionat sa fie stare de panica in randul populatiei! si sustine ca in Bucuresti sunt suficiente paturi de spital, de toate categoriile, precum si personal medical foarte bine pregatit.

GABRIELA FIREA: Peste 8.000 de bucuresteni s-au inscris in Programul Testam pentru Vacanta

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta, vineri, ca, in doar 48 de ore, peste 8. 000 de bucuresteni s-au inscris in Programul Testam pentru Vacanta.

Gabriela Firea activeaza de urgenta spitalul modular infiintat. Anuntul primarului general al Capitalei

Gabriela Firea a decis activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular - sectie externa a spitalului Victor Babes - construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de Covid-19.

Gabriela Firea explica numarul mare de pacienti COVID-19 din Bucuresti

Gabriela Firea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca Bucurestiul nu este focar de infectie cu COVID-19. Potrivit primarului general al Capitalei, ca 60% dintre pacientii tratati de spitalele din Capitala provin din alte judete.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )