Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un designer roman a impresionat la Saptamana Modei de la New York

Adevărul Adevărul,
Un designer roman a impresionat la Saptamana Modei de la New York

Roxana Pirvu 26 de ani) si a fost prezenta in toamna lui 2016 la Saptamana Modei de la New York. in atelierul de creatie vestimentara pe care Roxana il conduce la Pitesti se fac haine pentru branduri faimoase precum Valentino sau Missoni, precum si rochii-unicat. Colectia sa de la New York a fost laudata si pe unul dintre cele mai apreciate site-uri de moda din lume - FNL Network. continuă pe Adevărul

Reportaj New York Times in San Francisco, orasul fara copii

Un reportaj New York Times arata fata stranie a unei metropole americane din care copiii lipsesc aproape cu desavarsire: San Francisco. La o populatie de 865. 000, cosmopolitul oras californian are acelasi numar de copii si de caini de apartament: cate 120.

New York Times: Desi l-a criticat in campania electorala, Trump il va pastra pe Comey la conducerea FBI

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa il pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), desi este vizat de o ancheta a Departamentului de.

Trump il va pastra pe Comey la conducerea FBI - New York Times

Jurnalistii New York Times sustin ca presedintele Donald Trump ar urma sa-l pastreze pe James Comey la conducerea Biroului Federal de Investigatii FBI), in ciuda faptului ca este vizat de o ancheta lansata de Inspectoratul General al Departamentului de Justitie, care pune sub semnul intrebarii deciziile luate de directorul FBI in investigatia serverului privat de e-mail al democratei Hillary Clinton, informeaza News. ro.

SUA: Publicatia New York Times, LOVITA DE UN ATAC CIBERNETI!! Ce a urmat I-A SOCAT PE TOTI (FOTO)

Unul din conturile de Twitter ale publicatiei New York Times a fost spart de hackeri, potrivit Antena 3. Hackerii necunoscuti au postat pe contul jurnalistilor americani duminica in jurul orei 10 dimineata.

Un ADOLESCENT din Romania in TOPUL MANECHINELOR la Saptamana Modei de la Milano

Revista W Magazine, dedicata industriei modei, l-a inclus pe un adolescent de 16 ani din Bistrita in topul celor mai promitatoare manechine. Editorii de fashion au luat in calcul cererile pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )