Libnet.ro
UNICEF

10:45

Despagubirea uriasa primita dupa opt ani de familia unui roman mort intr-un accident de munca in Italia

Adevărul Adevărul,
Despagubirea uriasa primita dupa opt ani de familia unui roman mort intr-un accident de munca in Italia

Familia unui roman decedat intr-un accident de munca produs pe un santier din Italia a fost despagubita la opt ani de la tragedie. in urma barbatului au ramas trei copii orfani. continuă pe Adevărul

Despagubirea uriasa primita de familia unui roman mort intr-un accident de munca in Italia

Familia unui roman decedat intr-un accident de munca produs pe un santier din Italia a fost despagubita la opt ani de la tragedie. in urma barbatului au ramas trei copii orfani.

ANDPDCA: Valoarea standardelor de cost pentru serviciile sociale a fost actualizata dupa cinci ani

Valoarea standardelor de cost pentru serviciile sociale a fost actualizata dupa cinci ani, anunta Autoritatea Nationala Pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii, precizand ca, pe diferitele tipuri de servicii de care beneficiaza copii, adulti cu dizabilitati, persoane varstnice ingrijite in institutii sau la domiciliu si victime ale violentei domestice, se inregistreaza cresteri intre 44-98%.

Un nou scandal in Parlament. Scos de deputati de la sertar dupa 3 ani, proiectul privind declararea zilei de 15 martie ca sarbatoare a maghiarilor a fost retrimis la comisie

Proiectul UDMR pentru declararea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania - scos de la sertar dupa 3 ani si pus pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor - a fost retrimis la comisie pentru doua saptamani. Liderul deputatilor PMP, Marius Pascan, a afirmat ca proiectul este umilitor si ca UDMR vrea sa sarbatoreasca un masacru asupra romanilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )