Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lucrari estimate la peste 110 MIL. euro pentru modernizarea unui drum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lucrari estimate la peste 110 MIL. euro pentru modernizarea unui drum

CNADNR vrea sa modernizeze un tronson de circa 90 kilometri al DN 18, intre Moisei Maramures) si Iacobeni Suceava), contractul de pana la 113 milioane euro, cu TVA, vizand remedierea lucrarilor realizate de fostii constructori si finalizarea celor. continuă pe Wall-Street Ro

Bugetul UE pe 2015: peste 140 miliarde euro pentru plati

Parlamentul European PE) a aprobat astazi propunerea de buget UE pentru 2015 si amendamentele la bugetul 2014. Bugetul prevede 145,32 miliarde euro in angajamente si 141,21 miliarde euro in plati pentru 2015, precum si extra 4,25 miliarde euro pentru a plati facturile restante in 2014, conform unui comunicat remis redactiei.

Romanii au luat finantari de 900 mil. euro pentru locuinte prin Prima Casa

Romanii au beneficiat in acest an de circa 25. 000 de garantii pentru achizitia de locuinte prin programul Prima Casa, primind finantari totale de 900 milioane euro, in conditiile in care un credit mediu s-a situat la 36. 000 euro, iar preferinta pentru.

Proiect de 17 mil. euro pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei din Capitala

Primaria Capitalei va plati 17 milioane euro, cu TVA, pentru amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Floreasca si Tei, proiectul cofinantat de UE vizand, printre altele, constructia de debarcadere, poduri, amfiteatre si a unei sali cladiri.

Marea Britanie: O studenta a strans 26 de mii de euro pentru un om al strazii, drept recompensa ca acesta i-a oferit bani ca sa ajunga in siguranta acasa

O studenta la arte din Preston a strans peste 26 de mii de euro pentru un om al strazii care i-a oferit cu cateva zile inainte ultimele sale 3 lire ca sa ia un taxi si sa ajunga in siguranta acasa, relateaza The Guardian.

Ungaria: Doi parlamentari Fidesz au fost amendati cu cate 320 euro pentru ca au votat impotriva partidului

Doi parlamentari din cadrul Fidesz partidul conservator aflat la putere in Ungaria) au fost amendati fiecare cu cate 100. 000 fornti 320 euro) pentru ca au votat impotriva partidului si l-au privat de majoritatea.

Mijlocasul german Marco Reus, amendat cu 540.000 de euro pentru ca a condus fara permis

Mijlocasul echipei Borussia Dortmund Marco Reus a fost amendat cu 540. 000 de euro pentru ca a condus ani la rand fara sa detina un permis de conducere, scrie theguardian. com. Fotbalistul a fost oprit de.

Managerii si antreprenorii dau si 2.000 de euro pentru a scapa de trac si a capta atentia publicului

Cand vor sa vorbeasca mai bine in public sau in fata oricarui client, sefii tai dau si pana la 2. 200 de euro pentru a scapa de trac si pentru a-si corecta limbajul trupului si modul in care vorbesc public, a spus, pentru Wall-Street. ro, trainerul Andy.

Ioan Niculae: Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, sustine printr-un comunicat de presa ca nu o cunoaste pe Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, si nici nu i-a oferit, direct sau prin intermediari, suma de 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz. Ioan Niculae mai sustine ca termenul de prescriptie la infractiunea de subminare a economiei nationale este de 30 de ani, motiv pentru care dosarul nu poate fi tergiversat atat timp. Reamintim ca un document al DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu, arata ca fosta procuror-sef Alina Bica ar fi intervenit pentru solutionarea unui dosar in care este implicat Ioan Niculae, in schimbul unor avantaje. Ioan Niculae i-ar fi dat Alinei Bica 3,5 milioane euro mita pentru a scapa de dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale.

Rolast a vandut un complex comercial din Pitesti catre Auchan pentru 20 mil. euro

Compania de inchirieri imobiliare Rolast RLS) a vandut companiei Auchan pentru 20 de milioane de euro un complex comercial din Pitesti in care functioneaza hipermarketul Auchan Gavana fost real), pretul fiind cu 1 milion de euro mai mare decat oferta.

Metro CashCarry a avut vanzari de 909 MIL. euro in anul fiscal 2013/2014

Metro CashCarry Romania a inregistrat in anul fiscal 2013/2014, respectiv octombrie 2013 - septembrie 2014, vanzari de 909 milioane euro 4,04 miliarde lei), perioada in care si-a redus numarul angajatilor cu circa 400, la 4. 931 persoane, potrivit.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )