Libnet.ro
UNICEF

01:05

Despagubiri de aproximativ 3,5 milioane de euro pentru constructorul Viales

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Despagubiri de aproximativ 3,5 milioane de euro pentru constructorul Viales

Practica de litigii din cadrul Reff and Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, a reprezentat cu succes un consortiu de societati din domeniul constructiilor, al carui lider este societatea spaniola Viales Y Obras Publicas SA Cuenca, intr-o procedura de arbitraj comercial international legata de executarea unor lucrari de infrastructura rutiera de interes national in baza unui contract de tip FIDIC, conform unui comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Despagubiri de de aproximativ 3,5 milioane de euro pentru constructorul Viales

Practica de litigii din cadrul Reff and Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, a reprezentat cu succes un consortiu de societati din domeniul constructiilor, al carui lider este societatea spaniola Viales Y Obras Publicas SA Cuenca, intr-o procedura de arbitraj comercial international legata de executarea unor lucrari de infrastructura rutiera de interes national in baza unui contract de tip FIDIC, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Fond de investitii de 24 de milioane euro pentru startup-uri IT din Europa

Fondul de investitii britanic Bloc Ventures, care se concentreaza pe finantarea startup-urilor deep tech 8213; tehnologii de varf, care necesita multa cercetare, a anuntat ca a strans aproximativ 24 milioane de euro pe care intentioneaza sa le investeasca in afaceri din domeniul IT.

Eximtur, vanzari de 71 milioane euro in 2019

Compania de calatorii Eximtur a incheiat anul 2019 cu un volum de vanzari de aproximativ 71 milioane euro, in crestere cu 10% fata de rezultatul anului anterior, potrivit datelor companiei.

UE aloca 10 de milioane de euro pentru activitati de cercetare cu privire la coronavirus

Comisia Europeana a anuntat, vineri, ca va aloca 10 milioane de euro din programul sau de cercetare si inovare, Orizont 2020, pentru a sprijini cercetarea bolii cauzate de noul coronavirus.

UE ofera 10 de milioane de euro pentru cercetarea urgenta in cazul epidimei provocate de coronavirus

Comisia Europeana a anuntat ca va aloca 10 milioane de euro din programul sau de cercetare si inovare, Orizont 2020, pentru a sprijini cercetarea bolii cauzate de noul coronavirus. Aceasta a lansat ocerere.

PENTRU REFINANTAREA SAU RAMBURSAREA UNOR DATORII RCS and RDS a lansat o oferta de obligatiuni, de 800 milioane euro

RCS and RDS a lansat, ieri, o oferta de obligatiuni senioare garantate in valoare de 800 milioane euro, in doua transe, cu scadente in 2025 si 2028, se arata intr-un comunicat al Digi Communications DIGI), compania mama a operatorului de cablu, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Pierderi de peste 5 miliarde de euro pentru Deutsche Bank, in 2019

in patru din ultimii cinci ani, banca a fost neprofitabila Deutsche Bank AG a raportat pierderi de aproape 5,3 miliarde de euro pentru anul trecut, cauzate de scandalurile care au afectat banca, dar si de costurile generate de disponibilizarile masive. Cel mai mare grup bancar german inregistrase un castig de 341 de milioane de euro in 2018, iar pentru 2020 are in plan sa revina pe profit.

10 mil euro, pentru cercetari privind coronavirus

Comisia Europeana a anuntat ca a decis alocarea a 10 milioane de euro, pentru cercetari cu privire l.

Coruptie: Airbus va plati 3,6 miliarde de euro pentru a inchide dosare de coruptie

Airbus a acceptat sa plateasca o amenda totala de 3,6 miliarde de euro catre Franta, Marea Britanie si Statele Unite, pentru a inchide anchetele de coruptie care vizau constructorul de avioane, potrivit unui acord prezentat vineri si citat de AFP.

Airbus plateste miliarde de euro pentru inchiderea dosarelor de coruptie

Airbus scapa de dosarele de coruptie prin plata unei amenzi record. Compania anunta ca a acceptat sa achite despagubiri de 3,6 miliarde de euro catre Franta, Marea Britanie si SUA, scrie hotnews. in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )