Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pierderi de peste 5 miliarde de euro pentru Deutsche Bank, in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderi de peste 5 miliarde de euro pentru Deutsche Bank, in 2019

in patru din ultimii cinci ani, banca a fost neprofitabila Deutsche Bank AG a raportat pierderi de aproape 5,3 miliarde de euro pentru anul trecut, cauzate de scandalurile care au afectat banca, dar si de costurile generate de disponibilizarile masive. Cel mai mare grup bancar german inregistrase un castig de 341 de milioane de euro in 2018, iar pentru 2020 are in plan sa revina pe profit. continuă pe Ziarul Bursa

Kone ofera 17 miliarde euro pentru divizia de lifturi a Thyssenkrupp

Compania finlandeza de inginerie Kone Corp. a lansat o oferta de circa 17 miliarde de euro 18,9 miliarde de dolari) pentru preluarea diviziei de lifturi a conglomeratului german Thyssenkrupp AG, conform Reuters, care mentioneaza ca aceasta este cea mai mare oferta depusa pana acum pentru Thyssenkrupp Elevator Technology ET).

Coruptie: Airbus va plati 3,6 miliarde de euro pentru a inchide dosare de coruptie

Airbus a acceptat sa plateasca o amenda totala de 3,6 miliarde de euro catre Franta, Marea Britanie si Statele Unite, pentru a inchide anchetele de coruptie care vizau constructorul de avioane, potrivit unui acord prezentat vineri si citat de AFP.

Airbus plateste miliarde de euro pentru inchiderea dosarelor de coruptie

Airbus scapa de dosarele de coruptie prin plata unei amenzi record. Compania anunta ca a acceptat sa achite despagubiri de 3,6 miliarde de euro catre Franta, Marea Britanie si SUA, scrie hotnews. in.

CONFERINTA INTERNATIONALA FINANTAREA INFRASTRUCTURII PRIN MECANISMELE PIETEI DE CAPITAL DAN PAUL, ASOCIATIA BROKERILOR: Este nevoie de 15 miliarde euro pe an, pentru construirea autostrazilor

Bursa ofera o alternativa pentru finantarea infrastructurii, a spus presedintele Asociatiei Brokerilor Necesarul de finantare pentru construirea autostrazilor in tara noastra este de circa 15 miliarde de euro pe an, a spus ieri Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor referindu-se la o estimare pe care a facut-o impreuna cu Andre Cappon, Partner of the CBM Group, Inc.

Airbus: miliarde de euro pentru solutionarea acuzatiilor de coruptie

Airbus ar putea plati in miliarde de dolari dupa ce a ajuns la o intelegere cu autoritatile franceze.

Finantele au incasat cele 3 miliarde euro imprumutate de pe pietele externe. Mai vor sa ia inca atat

Fondurile aferente emisiunii de euroobligatiuni lansate de MFP pe pietele externe in data 21 ianuarie, in valoare totala de 3 miliarde euro, au fost incasate marti, 28 ianuarie, anunta Ministerul Finantelor Publice, intr-un comunicat de presa.

10 mil euro, pentru cercetari privind coronavirus

Comisia Europeana a anuntat ca a decis alocarea a 10 milioane de euro, pentru cercetari cu privire l.

UE aloca 10 de milioane de euro pentru activitati de cercetare cu privire la coronavirus

Comisia Europeana a anuntat, vineri, ca va aloca 10 milioane de euro din programul sau de cercetare si inovare, Orizont 2020, pentru a sprijini cercetarea bolii cauzate de noul coronavirus.

UE ofera 10 de milioane de euro pentru cercetarea urgenta in cazul epidimei provocate de coronavirus

Comisia Europeana a anuntat ca va aloca 10 milioane de euro din programul sau de cercetare si inovare, Orizont 2020, pentru a sprijini cercetarea bolii cauzate de noul coronavirus. Aceasta a lansat ocerere.

Fond de investitii de 24 de milioane euro pentru startup-uri IT din Europa

Fondul de investitii britanic Bloc Ventures, care se concentreaza pe finantarea startup-urilor deep tech 8213; tehnologii de varf, care necesita multa cercetare, a anuntat ca a strans aproximativ 24 milioane de euro pe care intentioneaza sa le investeasca in afaceri din domeniul IT.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )