Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ne DESPARTIM... Ce spune Lavinia Parva despre relatia cu Stefan Banica Jr...

B1 B1,
Ne DESPARTIM... Ce spune Lavinia Parva despre relatia cu Stefan Banica Jr...

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Cu toate astea, cei doi au si momente in care se supara unul pe altul si se cearta. insa, dupa cum a declarat La. continuă pe B1

Oana Sarbu a facut ANUNTUL despre Stefan Banica Jr: Fanii au fost luati prin SURPRINDERE... (FOTO)

Prezenta la Gala Premiilor Gopo din martie 2018, Oana Sarbu a precizat ca il apreciaza si il urmareste in mediul online pe Radu Banica, fiul lui Stefan Banica Jr. De asemenea, vedeta a sustinut ca.

Bomba bombelor acum s-a aflat: Stefan Banica jr a urcat cu mireasa direct pe scena...

Stefan Banica jr a fost artistul cel mai asteptat in acest an la evenimentele organizate de Zilele orasului Cisnadie. Peste 3. 000 de oameni au venit in Parcul Magara la spectacolul sustinut de artist.

Dupa ce s-a aflat ADEVARUL, Mihai Bendeac face primele declaratii: Ce spune acum actorul despre NUNTA si relatia sa cu Delia Matache...

Mihai Bendeac a venit cu detalii despre relatia sa cu Delia Matache. Actorul a povestit ca o cunoaste de foarte mult timp pe colega sa de platou si a explicat de ce a acceptat sa fie cavaler de onoare la.

Printul Harry a vorbit deschis despre relatia cu mama sa vitrega, Ducesa de Cornwall: Ar trebui sa va para rau pentru ea FOTO

Printul Harry 33 de ani) a vorbit cu sinceritate despre relatia pe care o are cu sotia tatalui sau, Camilla 71 de ani), punand astfel capat speculatiilor privind tensiunile existente in Familia Regala britanica din cauza aventurii pe care Printului Charles a avut-o cu actuala sa partenera inainte de a divorta de Printesa Diana.

Veste teribila in showbiz... Este vorba de Stefan Banica jr si celebra trupa Holograf...

Sefan Banica jr. si trupa Holograf au fost vedetele din acest an ale evenimentelor organizate cu ocazia Zilelor orasului Cisnadie, informeaza mesageruldesibiu. ro. Timp de trei zile, intre 20 si 22 iulie,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )