Libnet.ro
UNICEF

01:05

DESPARTIRE SOC in lumea mondena: DOVADA CLARA ca cei doi mari actori nu mai sunt impreuna (FOTO)

B1 B1,
DESPARTIRE SOC in lumea mondena: DOVADA CLARA ca cei doi mari actori nu mai sunt impreuna (FOTO)

Lumea mondena din Romania a fost socata miercuri de vestea despartirii dintre actorii actorii Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol. continuă pe B1

Finala Ferma de la PRO TV. Cine sunt cei doi finalisti si ce sanse au

Ferma, un nou inceput, de la PRO TV, se apropie de fapt, de sfarsitul acestui sezon. Au mai ramas doar doi concurenti care se vor confrunta in marea finala din aceasta seara joi, 23 mai) de la ora 21:30. Ferma a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon plin de surprize pentru telespectatori. Timp [] .

British Steel, unul dintre cei doi mari producatori de otel din Marea Britanie, intra in faliment

British Steel Ltd. , unul dintre cei doi producatori de otel din Marea Britanie, a intrat in faliment, punand in pericol 5. 000 de locuri de munca, scrie Bloomberg.

Cine sunt cei doi finalisti de la Ferma: unul dintre cei mai puternici concurenti a fost eliminat VIDEO

Otniela Sandu, Marius Craciun, Catalin Morosanu, Catalin Zmarandescu si Florin Pastrama au luptat pentru un loc in finala Ferma, insa doar doi au reusit sa treaca de toate probele.

Ancheta a Protectiei Copilului dupa aparitia unui film de sustinere a PSD. Vom vedea daca cei doi copii au acordul parintilor

Un clip electoral de promovare a PSD a fost facut public pe Facebook joi, 23 mai. in filmare apar doi copii care interpreteaza o melodie de muzica populara pe acorduri maramuresene si lanseaza atacuri la adresa lui Frans Timmermans, candidatul socialistilor pentru Comisia Europeana. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures s-a autosesizat in acest caz.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )