Libnet.ro
UNICEF

19:46

Despescu, mesaj pentru romanii care vor sa vina in Romania de Paste: Veti petrece in carantina

Adevărul Adevărul,
Despescu, mesaj pentru romanii care vor sa vina in Romania de Paste: Veti petrece in carantina

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Bogdan Despescu le-a transmis, joi seara, romanilor din strainatate ca nu vor putea petrece Pastele impreuna cu familiile lor. Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau autoizolare, nu cu familiile dumneavoastra. Nu dorim sa aplicam sanctiuni sau sa deschidem dosare penale, a spus el. continuă pe Adevărul

Secretarul de stat Bogdan Despescu, mesaj pentru romanii din diaspora: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau in autoizolare

Secretarul de stat, Bogdan despescu a declarat joi seara, ca cetatenii romani care vor reveni in tarapentru a petrece Pastele vor intra in carantina sau in autoizolare. Mentinem operationala linia a.

DESPESCU, MESAJ PENTRU ROMANII DIN STRAINATATE: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau autoizolare

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Bogdan Despescu le-a transmis, joi seara, romanilor din strainatate ca nu vor putea petrece Pastele impreuna cu familiile lor.

GRUPUL EDUCATIONAL ELVETIAN WINSEDSWISS: Cursuri online pentru romanii care lucreaza in hoteluri si restaurante, certificatele de absolvire fiind recunoscute de industria ospitalitatii

Grupul educational elvetian winsedswiss, cu filiale in Romania, Elvetia si Serbia, al carui obiectiv principal il reprezinta oferirea oportunitatilor de invatare pe tot parcursul vietii, prin derularea de cursuri de scurta si lunga durata, in domeniul ospitalitatii si al serviciilor conexe, informeaza printr-un comunicat remis Redactiei de lansarea de traininguri online dedicate managerilor si angajatilor din aceasta industrie, puternic afectata de pandemia de coronavirus care a dus la scaderea drastica a veniturilor si la un procentaj mare de persoane intrate in somaj tehnic.

Ministrul Finantelor, indicatii pentru romanii care sunt refuzati de banci pentru amanarea platii ratelor

Florin Citu, a prezentat pe Facebook, normele MFP, in cazul in care romanii sunt refuzati de catre o institutie financiar-bancara privind amanarea platii ratelor.

Elefant.ro lanseaza un marketplace pentru antreprenorii care vor sa vanda online

Elefant. ro lanseaza solutia Elefant Marketplace, un instrument prin care atat micile companii cu profil comercial, cat si retailerii mai mari, se pot alatura ca parteneri pentru a beneficia de platforma online si serviciile de logistica ale companiei.

Proiectul privind compensatiile pentru romanii ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% a fost adoptat

Romanii care si-au intrerupt partial activitatea si ale caror venituri s-au redus cu mai mult de 25% in urma crizei generate de pandemia de coronavirus, inclusiv profesionistii grupati in asocieri fara personalitate juridica, beneficiaza de masuri compensatorii, potrivit unui amendament adoptat la OUG 322020, aprobata in sedinta online de miercuri a Senatului.

Ministrul Vela, mesaj pentru varstnicii nemultumiti de masura izolarii: Am luat decizia pentru ca ii iubim si vrem sa ne bucuram mai mult unii de altii

Marcel Vela a afirmat ca Romania se confrunta cu o situatie dificila, dar ca, spre deosebire de alte tari, numarul de decese provocate de coronavirus este cu mult mai mic pentru ca au fost luate masuri din timp.

Google iti arata cine sunt romanii care au respectat, intr-adevar, izolarea la domiciliu

In cateva zile se implineste o luna de cand Romania a intrat in stare de urgenta. Google a facut un raport prin care-ti arata cine a respectat cu adevarat masurile impuse de.

Romanii care fura de la chinezi, ar putea opri pandemia: ce se intampla la Oradea

Nu exista un manual pentru combaterea coronavirus la nivelul unui oras. Singurul lucru pe care il poti face este sa furi idei de la altii si speri ca functioneaza si la tine, cum s-a.

Ce se intampla cu stimulentul de insertie pentru parintii care vor sa revina la serviciu, dar angajatorul si-a suspendat activitatea

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a dat asigurari ca stimulentul de insertie pe care il primesc parintii care revin la serviciu dupa concendiul post-natal se va acorda chiar daca angajatorul nu mai desfasoara activitate, din cauza crizei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )