Libnet.ro
UNICEF

05:30

DESPESCU, MESAJ PENTRU ROMANII DIN STRAINATATE: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau autoizolare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 DESPESCU, MESAJ PENTRU ROMANII DIN STRAINATATE: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau autoizolare

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Bogdan Despescu le-a transmis, joi seara, romanilor din strainatate ca nu vor putea petrece Pastele impreuna cu familiile lor. continuă pe Ziarul Bursa

Secretarul de stat Bogdan Despescu, mesaj pentru romanii din diaspora: Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau in autoizolare

Secretarul de stat, Bogdan despescu a declarat joi seara, ca cetatenii romani care vor reveni in tarapentru a petrece Pastele vor intra in carantina sau in autoizolare. Mentinem operationala linia a.

Despescu, mesaj pentru romanii care vor sa vina in Romania de Paste: Veti petrece in carantina

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Bogdan Despescu le-a transmis, joi seara, romanilor din strainatate ca nu vor putea petrece Pastele impreuna cu familiile lor. Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau autoizolare, nu cu familiile dumneavoastra. Nu dorim sa aplicam sanctiuni sau sa deschidem dosare penale, a spus el.

MARIAN PETRACHE - MESAJ DE SOLIDARITATE PENTRU FIRMELE DIN ILFOV: in contextul crizei de COVID-19, cuvintele de ordine trebuie sa fie datorie si solidaritate

Marian Petrache, Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov a transmis, astazi, un mesaj de solidaritate pentru firmele din Ilfov, afirmand ca ne aflam in cea mai mare criza sanitara a secolului, iar cuvintele de ordine trebuie sa fie datorie si solidaritate.

Presedintele CJ Ilfov - mesaj de solidaritate pentru firmele din Ilfov

Marian Petrache, Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov a transmis, astazi, un mesaj de solidaritate pentru firmele din Ilfov, afirmand ca ne aflam in cea mai mare criza sanitara a secolului, iar cuvintele de ordine trebuie sa fie datorie si solidaritate.

Primaria Capitalei va cumpara 3.000 de teste pentru angajatii din transportul public in comun

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in sedinta de vineri, achizitionarea a 3. 000 de teste pentru angajatii din transportul public in comun, termoficare, iluminat public si servicii sociale. Ar putea fi vector de transmitere a coronavirusului de tip nou, ceea ce nu ne dorim, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Bogdan Despescu, catre romanii din Diaspora: Daca veniti in Romania, pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina

Secretarul de stat din MAI, Bogdan Despescu, a prezentat joi, la sediul MAI, masurile care se vor lua in perioada Sarbatorilor Pascale.

Managerul unui centru de carantina pentru romanii din Diaspora: Sa va fie rusine! Pentru toate colegele mele care au plans astazi din cauza umilintelor voastre!

Managerul unui centru de carantina din Craiova pentru romanii din Diaspora a transmis un mesaj, dupa numeroasele plangeri facute live pe Facebook de oamenii aflati in carantina si care se plang de mancare si de conditii.

Bolivia foloseste armata pentru a respinge bolivieni care incearca sa revina acasa din strainatate

Aproximativ 500 de bolivieni blocati in Chile s-au confruntat marti cu militari ai tarii lor in incercarea de a forta trecerea pentru a reveni in Bolivia, in contextul in care frontiera este inchisa din cauza pandemiei de coronavirus.

631 de romani din strainatate au fost confirmati cu noul coronavirus

631 de cetateni romani aflati in strainatate au fost confirmati cu noul coronavirus. Cele mai multe cazuri au fost raportate in Italia, acolo unde sunt 400 de romani pentru care a fost confirmata imbolnavirea cu COVID-19.

Ministrul Vela, mesaj pentru varstnicii nemultumiti de masura izolarii: Am luat decizia pentru ca ii iubim si vrem sa ne bucuram mai mult unii de altii

Marcel Vela a afirmat ca Romania se confrunta cu o situatie dificila, dar ca, spre deosebire de alte tari, numarul de decese provocate de coronavirus este cu mult mai mic pentru ca au fost luate masuri din timp.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )