Libnet.ro
UNICEF

19:00

DESPRE CONFLICTUL DINTRE JEFF BEZOS SI COMPANIA AMI: Arabia Saudita a anuntat ca nu are nicio legatura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DESPRE CONFLICTUL DINTRE JEFF BEZOS SI COMPANIA AMI: Arabia Saudita a anuntat ca nu are nicio legatura

Arabia Saudita a anuntat ieri faptul ca nu are absolut nicio legatura cu articolul publicat de National Enquirer, publicatie detinuta de compania American Media AMI), referitor la relatia extraconjugala a proprietarului Amazon. com, Jeff Bezos. continuă pe Ziarul Bursa

DESPRE CONFLICTUL DINTRE JEFF BEZOS SI COMPANIA AMI: Arabia Saudita a anuntat ca nu are nicio legatura

Arabia Saudita a anuntat ieri faptul ca nu are absolut nicio legatura cu articolul publicat de National Enquirer, publicatie detinuta de compania American Media AMI), referitor la relatia extraconjugala a proprietarului Amazon. com, Jeff Bezos.

Jeff Bezos, cel mai bogat om al lumii, acuza publicatia National Enquirer de santaj

Jeff Bezos, CEO al Amazon si proprietar al Washington Post, a scris joi ca publicatia National Enquirer a incercat sa il santajeze, aparent amenintand ca va publica fotografii in care el apare nud daca nu.

Jeff Bezos acuza de santaj publicatia National Enquirer

Jeff Bezos, CEO al Amazon si proprietar al Washington Post, a scris joi ca publicatia National Enquirer a incercat sa il santajeze, aparent amenintand ca va publica fotografii in care el apare nud daca nu renunta sa cerceteze modul in care au fost dezvaluite mesajele text ce au dus la finalul mariajului sau.

SANTAJ la cel mai bogat om al planetei! Jeff Bezos, amenintat de un tabloid cu publicarea unor fotografii INTIME

Cel mai bogat om al planetei, Jeff Bezos, fondatorul gigantului Amazon, l-a acuzat pe proprietarul publicatiei National Enquirer ca a incercat sa-l santajeze cu niste fotografii delicate. Luna trecuta,.

Seful Amazon, Jeff Bezos, acuza publicatia National Enquirer de santaj

Cel mai bogat om al planetei, Jeff Bezos, l-a acuzat pe proprietarul publicatiei National Enquirer ca a incercat sa-l santajeze cu niste fotografii sensibile, relateaza BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )