Libnet.ro
UNICEF

05:15

Despre educatia nonformala, la Adevarul Live de la 13.00

Adevărul Adevărul,
Despre educatia nonformala, la Adevarul Live de la 13.00

Astazi, la Adevarul Live de la 13. 00, vom vorbi despre educatia nonformala, metode neconventionale de predare si educatia prin joaca, impreuna cu expertii de la Scoala de Valori, o organizatie nonguvernamentala care ofera liceenilor programe de educatie nonformala pentru dezvoltare personala. continuă pe Adevărul

Despre educatie nonformala, la Adevarul Live de la 13:00

Astazi, la Adevarul Live de la 13:00 vom vorbi despre educatia nonformala, metode neconventionale de predare si educatia prin joaca, impreuna cu expertii de la Scoala de Valori, o organizatie nonguvernamentala care ofera liceenilor programe de educatie nonformala pentru dezvoltare personala.

Tot ce trebuie sa stie gravidele despre nasterea inainte de termen si despre tratamentele salvatoare pentru bebelusii prematuri, la Adevarul Live de la ora 15.00

Peste un milion de bebelusi nascuti inainte de 40 de saptamani mor la nivel mondial in fiecare an. Fie fiindca vin pe lume mult prea devreme, fie pentru ca nu au parte de ingrijirea medicala necesara si de terapiile salvatoare. Cat de pregatiti sunt medicii din Romania pentru bebelusii de buzunar si care sunt nevoile lor speciale discutam la Adevarul Live de la ora 15. 00 impreuna cu medicul neonatolog Cornelia Preda.

Ioan Talpes, despre ce se petrece, de fapt, in Ucraina, la Adevarul Live, ora 16.00

La Adevarul Live de la orele 16. 00, Ioan Talpes, fostul sef al Serviciului de Informatii Externe, este invitatul jurnalistului Cristian Unteanu pentru a incerca gasirea unui raspuns coerent la aceasta intrebare nu numai legitima, dar si extrem de urgenta, caci situatia din tara vecina evolueaza foarte rapid catre un razboi cu Rusia.

Scriitorul Radu Paraschivescu va vorbi despre Romania in zece gesturi, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Radu Paraschivescu, care va fi in studioul Adevarul live de la ora 13. 00, va publica doua noi titluri in 2015:Noi vorbim, nu gandim si Romania in zece gesturi.

Scriitorul Radu Paraschivescu: Romania are duiosie si tandrete, dar are si hauri

Radu Paraschivescu, care va fi in studioul Adevarul live de la ora 13. 00, va publica doua noi titluri in 2015:Noi vorbim, nu gandim si Romania in zece gesturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )