Libnet.ro
UNICEF

23:00

Despre inconsistenta logica a textului Nu sunt de acord sa fiu impuscat de Gabriel Liiceanu

Adevărul Adevărul,
Despre inconsistenta logica a textului Nu sunt de acord sa fiu impuscat de Gabriel Liiceanu

Domnul Gabriel Liiceanu a scris si a dat publicitatii o scrisoare in care afirma ritos ca nu este de acord sa fie impuscat. Referinta este la discursul sustinut de academicianul Nicolae Breban cu ocazia propunerii sale in functia de presedinte onorific al Consiliului Consultativ al Institutului Cultural Roman. continuă pe Adevărul

Nu sunt de acord sa fiu impuscat. Scrisoare deschisa adresata domnului acad. Ionel Valentin Vlad, Presedinte al Academiei Romane

Domnule Presedinte, Aflu ca in urma cu mai bine de o saptamana a avut loc in institutia pe care o conduceti o sedinta a Sectiei de Filologie si Literatura in care un membru al Academiei, Nicolae Breban, a argumentat in fata colegilor sai de ce, spre binele culturii romane si al tarii in general, ar fi de dorit ca Horia Patapievici si cu mine sa fim impuscati. Derbedeii astia ar trebui impuscati!) Am subliniat cuvantul pentru a marca folosirea lui expresa: impuscati. Constat astfel ca, dupa alocutiunea rostita cu ocazia inscaunarii sale ca presedinte onorific al Consiliului ICR, alocutiune in care eram numiti haimanale, discursul lui Nicolae Breban s-a radicalizat.

Reactii la scandalul Breban. Daca Liiceanu nu e de acord sa fie impuscat, Plesu spune Domnule academician, vreau si eu sa fiu impuscat!

Nu sunt de acord sa fiu impuscat, declara Gabriel Liiceanu, intr-o scrisoare deschisa publicata pe site-ul contributors. ro, citata de Mediafax. Pe blogul sau de pe adevarul. ro, Andrei Plesu a scris Domnule academician, vreau si eu sa fiu impuscat!. Academicianul Nicolae Breban, intr-o sedinta recenta a Sectiei de Filologie si Literatura a Academiei Romane, a declarat ca Horia-Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu ar trebui impuscati.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )