Libnet.ro
UNICEF

00:07

Despre teoriile geopolitice ale vizitei Patriarhului Kiril in Romania

Adevărul Adevărul,
Despre teoriile geopolitice ale vizitei Patriarhului Kiril in Romania

Puzderii de teorii geopolitice despre vizita Patriarhului Kiril al Rusiei: incercare diversionista a Federatiei Ruse de a deturna Romania de pe calea afirmarii Europene. Specialistii s-au intrecut in a ne explica de ce vizita este mai mult decat ceea ce pare, cand in realitate ea este chiar ceea ce se vede: o colaborarea dogmatica intre doua biserici ortodoxe. continuă pe Adevărul

Despre Teoriile Geopolitice ale vizitei Patriarhului Kiril

Puzderii de Teorii Geopolitice despre vizita Patriarhului Kiril al Rusiei: incercare diversionista a Federatiei Ruse de a deturna Romania de pe calea afirmarii Europene. Specialistii s-au intrecut in a ne explica de ce vizita este mai mult decat ceea ce pare, cand in realitate ea este chiar ceea ce se vede: o colaborarea dogmatica intre doua biserici ortodoxe.

Despre teoriile geopolitice ale vizitei Patriarhului Kiril

Puzderii de teorii geopolitice despre vizita Patriarhului Kiril al Rusiei: incercare diversionista a Federatiei Ruse de a deturna Romania de pe calea afirmarii Europene. Specialistii s-au intrecut in a ne explica de ce vizita este mai mult decat ceea ce pare, cand in realitate ea este chiar ceea ce se vede: o colaborarea dogmatica intre doua biserici ortodoxe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )