Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un destin blestemat! Viata regretatei actrite Olga Tudorache bate filmul

B1 B1,
Un destin blestemat! Viata regretatei actrite Olga Tudorache bate filmul

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a murit in noaptea de marti spre miercuri la varsta de 88 de ani. Regretata artista era internata la Spitalul Elias dupa ce suferise un. continuă pe B1

Sala Mare a Teatrului Metropolis se va numi Olga Tudorache. Omagiu adus marii doamne a scenei romanesti

Directorul Teatrului Metropolis, George Ivascu, a deplans miercuri moartea marii actrite Olga Tudorache si a anuntat cainstitutia de cultura pe care o conduce va omagia personalitatea acesteia, Sala Ma.

George Ivascu: Sala Mare a a Teatrului Metropolis se va numi Olga Tudorache

Directorul Teatrului Metropolis, George Ivascu, a deplans miercuri moartea marii actrite Olga Tudorache si a anuntat ca institutia de cultura pe care o conduce va omagia personalitatea acesteia, Sala Mare urmand sa-i poarte numele, informeaza Agerpres.

A murit Olga Tudorache. Ce destin! Maritata cu un actor superb, parasita pentru o frantuzoaica

Olga Tudorache a murit. Marea doamna a teatrului avea 88 de ani. Olga Tudorache a incercat tot timpul sa isi fereasca viata personala de fani si presa. De aceea, putina lume cunoaste amanunte.

Amintiri din studentie despre profesoara Olga Tudorache. Mirela Oprisor, la Adevarul Live: A fost Regina noastra VIDEO

Mirela Oprisor si Natalia Calin, cele doua actrite invitate marti la Adevarul Live pentru Interviurile FNT au vorbit mai putin despre spectacole din Festivalul National de Teatru si mai mult despre Olga Tudorache, care s-a stins la Spitalul Elias.

Amintiri din studentie despre profesoara Olga Tudorache. Mirela Oprisor, la Adevarul Live: A fost Regina noastra. Se duce o data cu ea o lume VIDEO

Mirela Oprisor si Natalia Calin, cele doua actrite invitate marti la Adevarul Live pentru Interviurile FNTm au vorbit mai putin despre spectacole din Festivalul National de Teatru si mai mult despre Olga Tudorache, care s-a stins la Spitalul Elias.

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata. Anuntul trist a fost facut de Florin Piersic si de medicul Monica Pop pe Facebook. Romani, a murit OLGA TUD.

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata (VIDEO)

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata. Anuntul trist a fost facut de Florin Piersic si de medicul Monica Pop pe Facebook. Romani, a murit OLGA TUD.

Olga Tudorache a murit. Cariera stralucitoare pentru o actrita de exceptie

Olga Tudorache a murit. Olga Tudorache, una dintre marile doamne ale scenei romanesti, s-a stins din viata. Pe 11 octombrie implinise 88 de ani. Actrita Olga Tudorache s-a nascut la 11 octombrie.

Olga Tudorache a murit. Actrita avea 88 de ani

Olga Tudorache s-a stins din viata. Cunoscuta actrita a decedat la varsta de 88 de ani. Olga Tudorache s-a nascut pe 11 octombrie 1929, la Oituz, in judetul Bacau. in septembrie 1951 .

Tamara Buciuceanu, despre Olga Tudorache: A disparut o mare actrita. in acest moment, cuvintele sunt de prisos

Marea actrita Tamara Buciuceanu a transmis un mesaj emotionant, dupa ce a aflat vestea ca Olga Tudorache s-a stins din viata. Vreau sa spun ca a disparut o mare artista a teatrului romanesc.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )