Libnet.ro
UNICEF

15:01

Amintiri din studentie despre profesoara Olga Tudorache. Mirela Oprisor, la Adevarul Live: A fost Regina noastra VIDEO

Adevărul Adevărul,
Amintiri din studentie despre profesoara Olga Tudorache. Mirela Oprisor, la Adevarul Live: A fost Regina noastra VIDEO

Mirela Oprisor si Natalia Calin, cele doua actrite invitate marti la Adevarul Live pentru Interviurile FNT au vorbit mai putin despre spectacole din Festivalul National de Teatru si mai mult despre Olga Tudorache, care s-a stins la Spitalul Elias. continuă pe Adevărul

Amintiri din studentie despre profesoara Olga Tudorache. Mirela Oprisor, la Adevarul Live: A fost Regina noastra. Se duce o data cu ea o lume VIDEO

Mirela Oprisor si Natalia Calin, cele doua actrite invitate marti la Adevarul Live pentru Interviurile FNTm au vorbit mai putin despre spectacole din Festivalul National de Teatru si mai mult despre Olga Tudorache, care s-a stins la Spitalul Elias.

Florin Piersic, mesaj emotionant despre Olga Tudorache: Cand am aflat ca a plecat dintre noi, am simtit o picatura de otrava in inima

Actorul Florin Piersic isi aduce aminte de Olga Tudorache cu placere si cu emotiesi spune ca simte, la moartea acesteia, o picatura de otrava in.

Tamara Buciuceanu, despre Olga Tudorache: A disparut o mare actrita. in acest moment, cuvintele sunt de prisos

Marea actrita Tamara Buciuceanu a transmis un mesaj emotionant, dupa ce a aflat vestea ca Olga Tudorache s-a stins din viata. Vreau sa spun ca a disparut o mare artista a teatrului romanesc.

Olga Tudorache a murit. Cariera stralucitoare pentru o actrita de exceptie

Olga Tudorache a murit. Olga Tudorache, una dintre marile doamne ale scenei romanesti, s-a stins din viata. Pe 11 octombrie implinise 88 de ani. Actrita Olga Tudorache s-a nascut la 11 octombrie.

Florin Calinescu, mesaj sfasietor dupa moartea actritei Olga Tudorache

Florin Calinescu este profund afectat de moartea actritei Olga Tudorache. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin intermediul caruia si-a anuntat prietenii virtuali ca Olga Tudorache s-a stins din vi.

Doamna teatrului romanesc, actrita Olga Tudorache, a murit

Actrita Olga Tudorache a murit, marti noaptea, anuntul fiind facut de mai multi apropiati ai acesteia pe Facebook. Olga Tudorache avea 88 de ani si era internata la Spitalul Elias din 9 octombrie.

A murit Olga Tudorache. Ce destin! Maritata cu un actor superb, parasita pentru o frantuzoaica

Olga Tudorache a murit. Marea doamna a teatrului avea 88 de ani. Olga Tudorache a incercat tot timpul sa isi fereasca viata personala de fani si presa. De aceea, putina lume cunoaste amanunte.

Olga Tudorache a murit. Actrita avea 88 de ani

Olga Tudorache s-a stins din viata. Cunoscuta actrita a decedat la varsta de 88 de ani. Olga Tudorache s-a nascut pe 11 octombrie 1929, la Oituz, in judetul Bacau. in septembrie 1951 .

A murit actrita Olga Tudorache / Doamna teatrului romanesc avea 88 de ani

Actrita Olga Tudorache, in varsta de 88 de ani, a murit. Anuntul a fost facut pe Facebook de actorul Florin Calinescu si de medicul Monica Pop, informeaza News. ro. 13 Actrita Olga Tudorache a murit, in cursul noptii de marti spre miercuri, in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, potrivit unui comunicat de presa al unitatii medicale.

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata (VIDEO)

Doliu in lumea teatrului. Marea actrita Olga Tudorache a incetat din viata. Anuntul trist a fost facut de Florin Piersic si de medicul Monica Pop pe Facebook. Romani, a murit OLGA TUD.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )