Libnet.ro
UNICEF

11:15

Destin tragic pentru doi tineri din Bistrita Nasaud. Imaginile i-au tulburat si pe salvatorii sositi la locul accidentului

Antena3 Antena3,
Destin tragic pentru doi tineri din Bistrita Nasaud. Imaginile i-au tulburat si pe salvatorii sositi la locul accidentului

Destin tragic pentru doi tineri din Bistrita Nasaud. Masina in care se aflau a parasit carosabilul, s-a rasturnat intr-un sant, dupa care s-a izbit de un podet de beton. Salvatorii i-au gasit. continuă pe Antena3

Accident tragic in apropiere de Dej! Doi tineri au murit, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un sant

Sfarsit tragic pentru doi tineri din Bistrita-Nasaud! O fata si un baiat si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, sambata noaptea, intr-un sant din.

Dramatic! Trebuiau sa se casatoreasca, dar vor fi condusi la groapa

Sfarsit cumplit pentru doi tineri din Bistrita Nasaud, care urmau sa se casatoreasca.

Tupeu de huligan al unui politician PNL din Bistrita-Nasaud. Cine este domnul care a urmarit si agresat o femeie in plina strada

Un politician din judetul Bistrita-Nasaud ar fi agresat o femeie intr-un incident rutier, iar apoi a lovit-o in plina strada. Acesta se numeste Jenor Beudean, a fost vicepresedinte al PNL Bistrita si a candidat la functia de primar in comuna Sieu-Odorhei. Conducerea PNL BN se va reuni ca sa voteze excluderea acestuia din partid.

Accident cu doi morti pe DN17. Doi tineri si-au pierdut viata dupa ce au lovit in mod inexplicabil un cap de pod

In cursul noptii, doi tineri din Nasaud si respectiv Maieru au murit, dupa ce autoturismul in care se aflau a parasit in mod inexplicabil partea carosabila si s-a oprit intr-un cap de pod. Autoturismul a fost avariat in proportie de 100%.

Jenor Beudean, fostul vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud care a agresat o femeie in trafic, a fost exclus din partid

Un fost vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud, Jenor Beudean, care a candidat la alegerile locale pentru functia de primar al comunei Sieu Odorhei din partea liberalilor, este acuzat ca a agresat o femeie pe strada, dupa ce a avut cu aceasta o neintelegere in trafic, motiv pentru care conducerea judeteana a partidului se va intruni pentru a analiza excluderea sa din partid.

A murit actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noul film Star Trek

Actorul american de origine rusa Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noile filme Star Trek, a murit duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, intr-un accident rutier, politistii investigand la acesta ora detaliile accidentului, informeaza Associated Press, citata de Mediafax.

FOTO VIDEO Urgia a lovit Bihorul. Doi tineri au fost trasniti, in timp ce Oradea s-a aflat sub ape

Urgia s-a dezlantuit in Bihor. Gospodarii din tot judetul au fost inundate, in timp ce Oradea s-a aflat sub ape. Circulatia a fost impracticabila pe mai multe strazi, canalizarea orasului nereusind sa faca fata ploilor cazute.

Doi politisti din Franta au inceput sa vorbeasca limba romana dupa numeroasele confruntari pe care le-au avut cu romii prinsi la furat: Gasesc mereu noi modalitati pentru a-ti scoate banii din buzunar, fie prin mila, fie prin a te pacali (VIDEO)

Doi politisti francezi au inceput sa vorbeasca limba romana pentru ca se confrunta foarte des cu romii din tara noastra, prinsi la furat sau la cersit pe strazile capitalei franceze, potrivit.

Tragedie pentru o familie din SUA! Un baietel in varsta de 3 ani a murit dupa ce a ramas blocat in masina (FOTO)

Tragedie pentru o familie din Houston, SUA. un Baietel de 3 ani a murit dupa ce s-a blocat in masina din fata casei, pe canicula, potrivit New York Daily News. Evan Trapolino a murit, joi, dupa ce a.

Momente de groaza pentru o familie din Iasi. S-au trezit cu o bucata de racheta antigrindina in bucatarie

Panica pentru o familie din comuna Scobinti, judetul Iasi. Oamenii s-au trezit in bucatarie cu o bucata de 60 cm dintr-o racheta antigrindina lansata de la centrul antigrindina din Harlau Maxut).

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )