Libnet.ro
UNICEF

01:05

DESTINATIE 1 MAI. Lacul din Romania care este unic in Europa. isi schimba culoarea in functie de anotimp

Antena3 Antena3,
DESTINATIE 1 MAI. Lacul din Romania care este unic in Europa. isi schimba culoarea in functie de anotimp

Lacul Albastru, situat la poalele Muntilor Gutai, Romania, este unic in Europa datorita felului in care s-a format si datorita proprietatii sale de a-si schimba culoarea in functie de. continuă pe Antena3

FOTO. Cum arata prima statiune exotica din Romania. Peisajul este cu adevarat uimitor

Judetul Caras-Severin inregistreaza o noua premiera prima statiune lacustra din Romania. Proiectul derulat cu fonduri de la Uniunea Europeana s-a concretizat cu amenajarea in localitatea Berzasca a 30.

Top 30 de autoturisme de pe piata din Romania. Care sunt cele mai inmatriculate masini dupa disparitia taxei auto

Primul trimestru din acest an a adus schimbari importante in piata auto din Romania, cu cresteri, in primul rand, dar si evolutii diferite pentru actorii din piata, topul celor mai vandute autoturisme din.

Gica Hagi, pe punctul de a pleca din Romania! Care este singura conditie a Regelui ca sa semneze cu o echipa titrata

Dupa ce a luat campionatul cu Viitorul in sezonul trecut si a dus echipa constanteana in play-off pentru al treilea an la rand, Hagi considera ca este momentul sa faca un pas inainte.

Gica Hagi, pe punctul de a pleca din Romania. Care este singura conditie a Regelui ca sa semneze cu o echipa titrata

Dupa ce a luat campionatul cu Viitorul in sezonul trecut si a dus echipa constanteana in play-off pentru al treilea an la rand, Hagi considera ca este momentul sa faca un pas inainte.

Romnia a nchis anul 2017 cu un deficit de 2,9%, al treilea cel mai mare din UE

Romania a incheiat anul 2017 cu un deficit de 2,9% din produsul intern brut, al treilea cel mai mare din Uniunea Europeana, dupa Spania -3,1%) si Portugalia -3,0%), arata datele publicate luni de biroul european pentru statistica Eurostat.

Scaldatul a fost interzis in Lacul Sfanta Ana, acolo unde se afla cea mai pura apa din Romania

Scaldatul si inotul au fost interzise in Lacul Sfanta Ana, o decizie in premiera in ultimii peste 100 de ani. Aici este cea mai curata apa din Romania, puritatea ei fiind apropiata de cea a apei distilate.

Orasul din Romania care va ramane fara apa potabila in 10 ani. Solutia de rezerva, blocata 30 de ani in studii de fezabilitate

Lacul din care este alimentat cu apa potabila orasul Botosani este colmatat aproape in totalitate, iar responsabilii in domeniu nu au solutii pentru a rezolva problema care va duce la disparitia acumularii in urmatorul deceniu.

S-a deschis primul anger room din Romania

S-a deschis primul anger room din Romania, la Bucuresti. Break Room este un loc in care clientii vin sa sparga obiecte intr-un mediu controlat. Toate acestea se intampla intr-un mediu controlat, in deplina siguranta. Scopul final este distractia,.

Lidl a retras din Romania un produs cu efecte toxice. Cumparatorii isi pot primi banii inapoi

Retailerul german Lidl a retras din magazinele sale din Romania un produs cu posibile efecte toxice, rugand cumparatorii sa nu il consume. Cei care il returneaza isi primesc banii inapoi. Este vorba de.

Piata auto din Romania a crescut cu 20% in primul trimestru. Un sfert dintre masini sunt 4x4

Piata auto din Romania este pe un trend ascendent dupa primele 3 luni, cu aproape 36. 000 de masini noi vandute + 20%), din care 29. 500 autoturisme +26%) si 6. 500 autovehicule comerciale -0,6%). Dorinta romanilor pentru masinile cu tractiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )