Libnet.ro
UNICEF

18:31

Gica Hagi, pe punctul de a pleca din Romania! Care este singura conditie a Regelui ca sa semneze cu o echipa titrata

Adevărul Adevărul,
Gica Hagi, pe punctul de a pleca din Romania! Care este singura conditie a Regelui ca sa semneze cu o echipa titrata

Dupa ce a luat campionatul cu Viitorul in sezonul trecut si a dus echipa constanteana in play-off pentru al treilea an la rand, Hagi considera ca este momentul sa faca un pas inainte. continuă pe Adevărul

Gica Hagi, pe punctul de a pleca din Romania. Care este singura conditie a Regelui ca sa semneze cu o echipa titrata

Dupa ce a luat campionatul cu Viitorul in sezonul trecut si a dus echipa constanteana in play-off pentru al treilea an la rand, Hagi considera ca este momentul sa faca un pas inainte.

Cum arata casa celui mai bogat om din Romania. Locuinta este absolut impresionanta

Situata intr-un complex rezidential din cartierul Baneasa, locuinta omului de afaceri Ion Tiriac este impresionanta. Are un teren de 800 de metri patrati. Doar patul in care doarme Tiriac are 16 metri.

Piata auto din Romania a crescut cu 20% in primul trimestru. Un sfert dintre masini sunt 4x4

Piata auto din Romania este pe un trend ascendent dupa primele 3 luni, cu aproape 36. 000 de masini noi vandute + 20%), din care 29. 500 autoturisme +26%) si 6. 500 autovehicule comerciale -0,6%). Dorinta romanilor pentru masinile cu tractiune.

S-a deschis primul anger room din Romania

S-a deschis primul anger room din Romania, la Bucuresti. Break Room este un loc in care clientii vin sa sparga obiecte intr-un mediu controlat. Toate acestea se intampla intr-un mediu controlat, in deplina siguranta. Scopul final este distractia,.

Orasul din Romania care va ramane fara apa potabila in 10 ani. Solutia de rezerva, blocata 30 de ani in studii de fezabilitate

Lacul din care este alimentat cu apa potabila orasul Botosani este colmatat aproape in totalitate, iar responsabilii in domeniu nu au solutii pentru a rezolva problema care va duce la disparitia acumularii in urmatorul deceniu.

Istorii lasate sa piara. Culele din Romania care se prabusesc fara ca autoritatile sa ridice un deget

Culele din Romania sunt monumente de o valoare istorica inestimabila, dar au ajuns sa se prabuseasca, iar autoritatile nu fac absolut nimic pentru a impiedica acest fenomen. Cula de la Matasari Gorj) este una din cele din lemn de la noi din tara, dar incetul cu incetul a disparut.

Piata IT din Romania a crescut cu 14-15%, anul trecut

Piata IT din Romania a urcat in 2017 cu 14-15%, ritmul de crestere fiind similar celor inregistrate in 2014 - 2015, dar este amenintata de infrastructura defectuoasa, atrage atentia, luni, Euler Hermes, intr-un comunicat.

Barbatii din Romania se considera, la serviciu, printre cei mai discriminati din UE in raport cu femeile

Barbatii din Romania se considera printre cei mai discriminati europeni pe criteriu de sex la serviciu, dupa unguri si olandezi, in Romania, procentajul barbatilor care se considera discriminati fiind la.

Prima camera de eliberare a FURIEI din Romania, deschisa la Bucuresti. Clientii pot DISTRUGE obiecte pentru a elibera stresul

S-a deschis primul anger room din Romania, un loc in care puteti scapa de stres, distrugand obiecte care nu mai sunt de folos nimanui. Pentru numai 50 de lei, puteti sparge obiecte pentru a va elibera de furie.

Primul anger room din Romania s-a deschis

Break Room, primul anger room din Romania, s-a deschis la Bucuresti, fiind un loc in care clientii vin sa sparga obiecte intr-un mediu controlat pentru sume intre 50 si 150 lei, pentru a scapa de stress fara consecinte si regrete.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3016 seconds )