Libnet.ro
UNICEF

06:00

Se destrama totul? Decizii SOC la Exatlon Romania: Cei mai importanti concurenti au parasit concursul...

B1 B1,
Se destrama totul? Decizii SOC la Exatlon Romania: Cei mai importanti concurenti au parasit concursul...

Lovitura dura pentru Faimosi dupa ce Damian Ferucio, Roxana Vancea si Ana Georgescu au decis sa paraseasca Exatlon Romania 2018. Fiecare dintre concurenti a avut propriile motive pentru a lua. continuă pe B1

Unul dintre cei mai periculosi detinuti a ajuns intr-o SCOALA din Deva: STOP violentei

Unul dintre cei mai periculosi detinuti le-a povestit elevilor de la Colegiul Tehnic Transilvania Deva de ce au ajuns in inchisoare si cum se desfasoara viata dupa gratii. in cadrul proiectului Stop V.

Asa faci cei mai buni cartofi prajiti

Cei mai buni cartofi prajiti sunt cei care sunt trecuti de doua ori prin tratamentul termic. Prima data trebuie prajiti la temperatura mica, apoi scosi si pusi pe un servet de hartie ca sa se absorba tot.

Esti nebun? Chiar e permis sa se intample asa ceva? Giani Kirita tocmai i-a pus mana in gat, in timpul concursului: Panica mare la Exatlon Romania...

Momente extrem de tensionate la Exatlon. La cel de-al 16-lea joc pentru vila, Faimosii si Razboincii au fost la un pas de bataie. La scorul de 9-7 pentru Razboinici, Alin Andronic a pierdut un punct in.

Plecare iN MASA de la Exatlon Romania! Concurenti IMPORTANTI ai Faimosilor au parasit competitia

Plecare in masa de la Exatlon2 Romania! Trei concurenti importanti ai echipei Faimosilor au parasit competitia. Anuntul a fost facut in cadrul emisiunii de miercuri de catre prezentatorul showului,.

Cat costa organizarea sarbatorilor de iarna la Focsani. Cei mai multi bani, pentru inchirierea unui patinoar

Administratia locala pregateste o alocare si mai mare pentru nelipsitele spectacole din perioada sarbatorilor de Craciun.

Dan Voiculescu reactioneaza dupa afirmatiile lui Adrian Tutuianu privind candidatura la europarlamentare: Locul meu este aici, in Romania, unde mai am multe de facut

Dan Voiculescu a reactionat, intr-un drept la replica trimis B1. ro, fata de afirmatiile facute de Adrian Tutuianu intr-o inregistrare aparuta pe Romania TV. Fondatorul trustului Intact precizeaza ca.

Un fost mecanic auto a invatat de la nemti sa faca paine si biscuiti bio. intors in Romania, abia mai face fata comenzilor

Csaba Kolcsar este originar din Targu Mures si a muncit timp de sapte ani in Germania, la o brutarie, dupa care s-a reintors acasa si-a investit banii castigati afara in ce stia cel mai bine sa faca. Asa a aparut o mica brutarie, unde produce paine si biscuiti bio pe care ii vinde in toata tara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )