Libnet.ro
UNICEF

20:00

DETALII BOMBA despre BARBATUL cu care BOTEZATU s-a LOGODIT! il STIE o tara intreaga. La asta CHIAR NU SE ASTEPTA nimeni!

B1 B1,
DETALII BOMBA despre BARBATUL cu care BOTEZATU s-a LOGODIT! il STIE o tara intreaga. La asta CHIAR NU SE ASTEPTA nimeni!

Razvan Botezatu, fostul prezentator de la Antena Stars, a dat recent vestea cea mare: s-a logodit cu iubitul sau. continuă pe B1

Scenariu-bomba despre pensiile romanilor. Marius Budai: Urmeaza concedieri si reduceri masive din veniturile romanilor

Scenariu-bomba despre pensii lansat chiar de fostul ministru al Muncii. Marius Budai spune ca daca ar fi organizate alegeri anticipate in aceasta primavara, majorarea pensiilor din septembrie ar putea fi blocata.

Ce se intampla cu barbatul care a spanzurat un catel in Piata Universitatii. Ce a facut inainte de gestul socant

A fost prins barbatul care a spanzurat un caine de o teava de gaz aproape de Piata Unversitatii. Oamenii legii l-au identificat cu ajutorul camerelor de luat vederi, iar acum se afla in atentia politiei. Ce gest a facut inculpatul inainte de a lua viata animalutului? Ce se intampla cu barbatul care a spanzurat un .

Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Detalii nestiute despre unul din suspecti

Procurorii ieseni au identificat-o pe femeia care a fost gasita moarta, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din Iasi. Doi barbati sunt acuzati ca au violat-o si ucis-o, dupa care i-au abandonat trupul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2943 seconds )