Libnet.ro
UNICEF

00:07

Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Detalii nestiute despre unul din suspecti

Antena3 Antena3,
Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Detalii nestiute despre unul din suspecti

Procurorii ieseni au identificat-o pe femeia care a fost gasita moarta, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din Iasi. Doi barbati sunt acuzati ca au violat-o si ucis-o, dupa care i-au abandonat trupul. continuă pe Antena3

Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Surpriza de proportii la identificarea victimei: era ruda cu unul dintre suspecti

Procurorii ieseni au identificat-o pe femeia care a fost gasita moarta, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din Iasi. Doi barbati sunt acuzati ca au violat-o si ucis-o, dupa care i-au abandonat trupul.

Misterul crimei din Dalas. Ancheta de amploare la Iasi dupa ce o femeie a fost gasita dezbracata pe un camp

Anchetatorii ieseni nu au aflat inca identitatea femeii care a fost gasita moarta vineri, 3 ianuarie 2020, pe un camp din Iasi. Ei banuiesc ca ar putea fi vorba de o femeie casatorita, deoarece aceasta avea la deget o verigheta.

O femeie dezbracata si plina de sange a fost gasita moarta pe un camp din Iasi. Cine a facut macabra descoperire

O ieseanca a facut, vineri, o descoperire macabra in Iasi, dupa ce a vazut corpul unei femei decedate pe un camp din apropierea unui cartier iesean. Femeia era dezbracata si plina de sange.

Primarul din Iasi vrea sa interzica folosirea petardelor in oras: Vor fi amenzi drastice pentru cei care le vor vinde

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a anuntat vineri ca vrea sa interzica folosirea si comercializarea petardelor in oras si ca va cere Consiliului Local sa aprobe o hotarare in acest sens. El afirma ca proiectul prevede amenzi drastice pentru cei care vand sau folosesc petarde.

Jane Doe de la Iasi. Ancheta-maraton a crimei de pe camp, deslusita: doi suspecti retinuti, victima nu este identificata

Doi barbati din Iasi sunt suspectati de omor in cazul femeii gasita fara suflare, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din oras. Unul dintre ei a fost retinut pentru 24 de ore in cursul serii de duminica, 5 ianuarie, iar al doilea a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi.

Autorul crimei ingrozitoare din Targu-Jiu, din noaptea de Revelion, a fost arestat preventiv

Un barbat a fost arestat preventiv in urma crimei ingrozitoare petrecute in Piata Centrala din Targu-Jiu, cu o zi inainte de noaptea de Revelion.

Descoperire macabra. Fostul contabil al Episcopiei Husilor, gasit spanzurat in locuinta sa din Iasi

Fostul contabil de la Episcopia Husilor, Marius Catalin Genes, s-a spazurat ieri, in locuinta sa, din municipiul Iasi. Trupul neinsufletit a fost descoperit ieri de un apropiat, care a sunat la 112.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )