Libnet.ro
UNICEF

15:00

Detalii cutremuratoare: Cum a fost de fapt gasit Razvan Ciobanu langa masina

Antena3 Antena3,
Detalii cutremuratoare: Cum a fost de fapt gasit Razvan Ciobanu langa masina

Detalii cutremuratoare despre accidentul in care designerul Razvan Ciobanu si-a pierdut viata. Paramedicii sositi la fata locului au fost socati de cum l-au gasit pe creatorul de moda. Razvan. continuă pe Antena3

DETALII TERIFIANTE: Primele fotografii cu CADAVRUL lui Razvan Ciobanu dupa ce s-a facut PRAF cu masina. IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un teribil accident de circulatie, iar politistii investigheaza acum circumstantele care au dus la producerea tragediei.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Mara Banica, dezvaluiri despre moartea lui Razvan Ciobanu. Cine urma sa fie cu el in masina

Mara Banica, una dintre persoanele care il plang acum pe Razvan Ciobanu, a intrat in direct prin interventie telefonica la Antena Stars si a facut dezvaluiri cutremuratoare. Vedeta spune ca designerul nu ar.

Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi.

Stirile ProTV: Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu- Surse

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate.

Razvan Ciobanu a murit. Noi detalii despre moartea creatorului de moda. Psiholog: Apropiatii ar fi putut sa sesizeze momentele dificile

Razvan Ciobanu a muritluni dimineata, in urma unui accident teribil. Masina la volanul careia se afla creatorul de modaa parasitcarosabilul si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a pr.

Noi detalii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de moda la intrarea in Sacele si cui apartinea masina

Anchetatorii incearca sa stabileasca toate detaliile in cazul mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu, creatorul de moda ucis intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Razvan Ciobanu, cunoscut creator de moda, a murit luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DJ 226, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Conform Realitatea TV, se pare ca in masina acestuia au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

Primele detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata creatorului Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani intr-un accident de circulatie, in Constanta, chiar in a doua zi de Paste. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de un copac. Purtatorul de.

Primele detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata creatorul Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani intr-un accident de circulatie, in Constanta, chiar in a doua zi de Paste. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de un copac. Purtatorul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )