Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata creatorul Razvan Ciobanu

Antena3 Antena3,
Primele detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata creatorul Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani intr-un accident de circulatie, in Constanta, chiar in a doua zi de Paste. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de un copac. Purtatorul de. continuă pe Antena3

Primele detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata creatorului Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani intr-un accident de circulatie, in Constanta, chiar in a doua zi de Paste. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de un copac. Purtatorul de.

Detalii despre avionul care a intrat neautorizat in spatiul aerian al Republicii Moldova

Autoritatea Aeronautica Civila AAC) a comunicat noi detalii despre avionul Boeing 737-800 care a survolat spatiul aerian al Republicii Moldova joi, 25 aprilie, in lipsa unei autorizatii de zbor.

Accidentul in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu - anchetatorii exclud varianta sinuciderii

Varianta sinuciderii este exclusa in acest moment in cazul lui Razvan Ciobanu, au declarat reprezentantii Politiei Constanta, care sustin ca toate datele de la fata locului indica faptul ca designerul era singur in masina in momentul producerii accidentului in care si-a pierdut viata. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, dupa accident mai multi sateni ar fi mers la fata locului, de unde ar fi luat din masina creatorului de moda mai multe lucruri gasite, intre care o bibile si sticle cu alcool.

Informatii scandaloase: Hotii l-au jefuit pe Razvan Ciobanu dupa accidentul teribil in care si-a pierdut viata (VIDEO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de mai multi copaci in dreptul localitatii Sacele. Primele date ale anchetei, arata ca acesta circula cu vi.

Tragedie pe DN1 sambata dimineata. Doi copii si-au pierdut viata

Un accident teribil s-a produs sambata dimineata in judetul Bihor. Potrivit primelor informatii, soferul care a provocat accidentul ar fi adormit la volan. O fetita de numai 11 luni, dar si un baietel.

Razvan Ciobanu a murit. Noi detalii despre moartea creatorului de moda. Psiholog: Apropiatii ar fi putut sa sesizeze momentele dificile

Razvan Ciobanu a muritluni dimineata, in urma unui accident teribil. Masina la volanul careia se afla creatorul de modaa parasitcarosabilul si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a pr.

Noi informatii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Masina pe care o conducea nu era a lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda, in varsta de.

Gabriela Firea, despre operatia care i-a schimbat viata: Sunt mult mai bine acum. Probabil ca trebuie sa avem momente de cumpana ca sa devenim mai intelepti

Gabriela Firea a acodat in exclusivitate, pentru Antena 3, primul interviu dupa problemele de sanatate pe care le-a intampinat. Primarul General al Captialei a dezvaluit toate detaliile despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )