Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii despre cei sapte profesori turci expulzati la inceputul lunii septembrie

Adevărul Adevărul,
Detalii despre cei sapte profesori turci expulzati la inceputul lunii septembrie

Cei sapte profesori turci ai Liceului Orizont, expulzati pe 6 septembrie in Turcia, ar fi fost plasati in penitenciare diferite si nu toti au avocati. Cel putin unul dintre ei ar fi suferit o fractura la cot, insa despre conditiile in care sunt detinuti nu se cunoaste nimic. Despre aceasta a relatat, in cadrul uneiconferinte de presala IPN, Galina Tufekci, sotia directorului filialei din Ceadar-Lunga, care, la fel, a fost expulzat in Turcia. continuă pe Adevărul

intrebarea logica a lui Igor Dodon:De ce nu sunt expulzati cetatenii romani care vin la Chisinau si vorbesc despre unire?

Igor Dodon considera ca, daca au fost expulzati cei sapte cetateni turci, directori si profesori de la Licerul Orizont din Chisinau, care ar fi amenintat securitatea Republicii Moldova, ar trebui deportati si cetatenii romani care vin in tara si pledeaza pentru unirea cu Romania.

Diana Dumitrescu, detalii despre a doua nunta: Ne-am hotarat cu doua saptamani inainte. M-am tinut tare sa nu plang

Diana Dumitrescu a vorbit despre nunta cu omul de afaceri Alin Boroi, ce a avut loc weekend-ul trecut in Poiana Brasov. Actrita a marturisit ca cei doi au luat decizia de a se casatori in urma cu doua saptamani.

Paula Rusu, detalii despre lupta cu tuberculoza: M-a costat un plaman si as fi putut sa-mi pierd vocea

Jurnalista Paula Rusu, in varsta de 42 de ani, a vorbit despre boala care a facut-o sa priveasca cu alti ochi viata, tuberculoza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )