Libnet.ro
UNICEF

08:00

Diana Dumitrescu, detalii despre a doua nunta: Ne-am hotarat cu doua saptamani inainte. M-am tinut tare sa nu plang

Adevărul Adevărul,
Diana Dumitrescu, detalii despre a doua nunta: Ne-am hotarat cu doua saptamani inainte. M-am tinut tare sa nu plang

Diana Dumitrescu a vorbit despre nunta cu omul de afaceri Alin Boroi, ce a avut loc weekend-ul trecut in Poiana Brasov. Actrita a marturisit ca cei doi au luat decizia de a se casatori in urma cu doua saptamani. continuă pe Adevărul

BOMBA in showbiz! Diana Dumitrescu s-a casatorit in SECRET. Ce rochie de mireasa a purtat (FOTO)

Actrita Diana Dumitrescu s-a casatorit in mare secret. Vedeta a aratat superb la ceremonie. Zi importanta in viata actritei Diana Dumitrescu. Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei, Alin Boroi.

Diana Dumitrescu a devenit din nou mireasa

Diana Dumitrescu a devenit din nou mireasa! Frumoasa actrita s-a casatorit cu Alin Boroi. Vezi imaginile.

Diana Dumitrescu s-a casatorit in secret. Cum arata actrita in rochie de mireasa FOTO

Diana Dumitrescu, in varsta de 34 de ani, s-a casatorit cu partenerul ei, Alin Boroi. Vestea a fost data chiar de actrita, care a postat o fotografie pe contul ei de Instagram.

SCANDAL monstru in FAMILIA REGALA! PRINCIPELE NICOLAE, lovit de unde nu se astepta! Anunt socant despre MAREA NUNTA

Principele Nicolae a primit o grea lovitura, chiar inainte de nunta. Nimeni din familia regala nu a anuntat ca a acceptat invitatia la marele eveniment ce se va desfasura peste aproximativ doua saptamani.

Noi detalii despre femeia care suna noaptea la usile oamenilor, aproape dezbracata.Am adormit si m-am trezit la ceea ce parea un cosmar

O publicatie din Statele Unite a prezentat povestea femeii care suna noaptea la usile oamenilor, in Texas. La doua saptamani dupa ce cazul ei a facut inconjurul lumii, iar imaginile au devenit virale,.

Detalii despre cei sapte profesori turci expulzati la inceputul lunii septembrie

Cei sapte profesori turci ai Liceului Orizont, expulzati pe 6 septembrie in Turcia, ar fi fost plasati in penitenciare diferite si nu toti au avocati. Cel putin unul dintre ei ar fi suferit o fractura la cot, insa despre conditiile in care sunt detinuti nu se cunoaste nimic. Despre aceasta a relatat, in cadrul uneiconferinte de presala IPN, Galina Tufekci, sotia directorului filialei din Ceadar-Lunga, care, la fel, a fost expulzat in Turcia.

Paula Rusu, detalii despre lupta cu tuberculoza: M-a costat un plaman si as fi putut sa-mi pierd vocea

Jurnalista Paula Rusu, in varsta de 42 de ani, a vorbit despre boala care a facut-o sa priveasca cu alti ochi viata, tuberculoza.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )