Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii despre crima din Arges. Socrul tinerei ucise: A prins-o cu altul in fapt

Antena3 Antena3,
Detalii despre crima din Arges. Socrul tinerei ucise: A prins-o cu altul in fapt

Se strange lantul in jurul suspectilor, in cazul femeii de 30 de ani, care a fost gasita fara suflare in locuinta sa. Fostul sot este principalul suspect si a fost deja retinut pentru 24 de ore. continuă pe Antena3

Noi detalii despre romanul disparut in Istanbul. Ce a facut barbatul timp de o luna

Au aparut noi detalii despre inginerul roman disparut in urma cu o luna in Istanbul. Cand a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas, Salvatore Popescu era imbracat cu hainele din ziua disparitiei, nu.

Noi detalii despre REMANIEREA lui TUDOREL TOADER: Va fi EVALUAT ca ORICE ministru ce ocupa un portofoliu ASUMAT de PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in partid nu s-a discutat despre schimbarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, iar evaluarea acestuia se va face la fel ca in cazul unui ministru.

Crima din gelozie, in Arges. Un barbat si-a injunghiat de noua ori sotia pe care o suspecta ca-l inseala

Unbarbat in varsta de 36 de ani, din Calinesti, judetul Arges, a fost retinut luni dimineata, pentru 24 de ore, sub acuzatia de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat sotia cu care avea doi copii.

Crima din gelozie in Arges. Un barbat si-a injunghiat de noua ori sotia pe care o suspecta ca-l insala. Cuplul avea doi copii

Un barbat in varsta de 36 de ani din Calinesti, judetul Arges, a fost retinut luni dimineata pentru 24 de ore, sub acuzatia de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat sotia cu care avea doi copii.

Sabina Iosub, detalii despre dezbaterea exploziva de la Strasbourg

Dezbatere exploziva despre Romania in aceasta seara la Strasboug. Situatia din tara noastra va fi discutata in comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne. La dezbatere va fi prezent si pr.

TRAGEDIE in LUMEA MANELELOR! Sfarsit pentru regele NICOLAE GUTA! Detalii despre BOALA cumplita de care sufera! Fanii sunt in lacrimi

Detalii incendiare desapre viata amoroasa a lui Nicolae Guta au iesit la iveala! Manelistul, implicat in prezent indtr-o srelatie cu Cristina a intrat in depresie, in conditiile in care nu mai poate face.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Comisia LIBE: ngrijorarile sunt premature. Marti vine comisia pentru MCV / i voi cere lui Timmermans sa depasim faza ngrijorarilor si sa discutam punctual

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ingrijorarile exprimate in Parlamentul European privind Codurile Penale sunt premature, deoarece modificarile inca sunt verificate de catre CCR, noteaza Mediafax. Toader a mai spus ca marti va primi comisia din cadrul MCV, pentru a-i prezenta raportul.

iPhone XS in teste, la 24 IT. Primele impresii despre unul din cele mai asteptate telefoane ale anului

Suntem la intalnirea noastra saptamanala cu noutatile din lumea IT. Saptamana aceasta am primit in teste telefonul care strange liste lungi de precomenzi si cozi la deschiderea magazinelor. Asadar,.

Ce nu stiai despre bateria din telefonul tau

Bateria telefonului tau e interesanta si cu alte ocazii decat cele in care acumulatorul ajunge la cel mult 15% din capacitate. Bateriile telefoanelor sunt cam aceleasi pe care le foloseai si.

Teodorovici despre casa din Sibiu: Opinia Ministerului Justitiei este ca acel notar a procedat corect

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, joi, la Antena 3, ca ministerul pe care-l reprezinta a primit raspunsul din partea Ministerului Justitiei privind decizia luata de notarul din Sibiu in cazul locuintei presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )