Libnet.ro
UNICEF

08:45

iPhone XS in teste, la 24 IT. Primele impresii despre unul din cele mai asteptate telefoane ale anului

Antena3 Antena3,
iPhone XS in teste, la 24 IT. Primele impresii despre unul din cele mai asteptate telefoane ale anului

Suntem la intalnirea noastra saptamanala cu noutatile din lumea IT. Saptamana aceasta am primit in teste telefonul care strange liste lungi de precomenzi si cozi la deschiderea magazinelor. Asadar,. continuă pe Antena3

Detalii despre crima din Arges. Socrul tinerei ucise: A prins-o cu altul in fapt

Se strange lantul in jurul suspectilor, in cazul femeii de 30 de ani, care a fost gasita fara suflare in locuinta sa. Fostul sot este principalul suspect si a fost deja retinut pentru 24 de ore.

Unul din marile orase ale Romaniei a ramas fara apa calda

Peste 60. 000 de familii din Constanta nu mai au apa calda de o saptamana, iar situatia nu se va schimba pentru urmatoarele trei zile. Scolile si liceele se confrunta cu aceeasi.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Comisia LIBE: ngrijorarile sunt premature. Marti vine comisia pentru MCV / i voi cere lui Timmermans sa depasim faza ngrijorarilor si sa discutam punctual

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ingrijorarile exprimate in Parlamentul European privind Codurile Penale sunt premature, deoarece modificarile inca sunt verificate de catre CCR, noteaza Mediafax. Toader a mai spus ca marti va primi comisia din cadrul MCV, pentru a-i prezenta raportul.

Ce nu stiai despre bateria din telefonul tau

Bateria telefonului tau e interesanta si cu alte ocazii decat cele in care acumulatorul ajunge la cel mult 15% din capacitate. Bateriile telefoanelor sunt cam aceleasi pe care le foloseai si.

Teodorovici despre casa din Sibiu: Opinia Ministerului Justitiei este ca acel notar a procedat corect

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, joi, la Antena 3, ca ministerul pe care-l reprezinta a primit raspunsul din partea Ministerului Justitiei privind decizia luata de notarul din Sibiu in cazul locuintei presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )