Libnet.ro
UNICEF

15:45

Detalii nestiute din ultimele luni ale lui Andrei Gheorghe! A plecat dintre noi cu un mare regret

Antena3 Antena3,
Detalii nestiute din ultimele luni ale lui Andrei Gheorghe! A plecat dintre noi cu un mare regret

Medicii legisti au stabilit ca omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins cu 12 ore inainte de a fi gasit de catre paznicul complexului in care locuia. Avea probleme cardiace si a suferit un stop. continuă pe Antena3

CUTREMURATOR! Ultimele mesaje ale lui ANDREI GHEORGHE inainte de MOARTE: O lume invadata de imbecili! iMI SUIERA PRIN CAP

Jurnalistul Andrei Gheorghe era recunoscut pentru activitatea sa pe retelele de socializare si pentru mesajele acide despre politicienii din Romania! in ultima postare de pe Facebook, jurnalistul s-a adresat fanilor.

Liviu Mihaiu, detalii nestiute despre Andrei Gheorghe: Era un miserupist. Avea un tupeu consistent

Liviu Mihaiu a vorbit despre prietenul sau, Andrei Gheorghe, care s-a stins din viata luni seara in casa lui din Pipera. Era un miserupist. Nu eram intotdeauna pe aceeasi lungime de unda. Ne respectam prea.

Culturile agricole nu au fost afectate de vremea din ultimele zile

Vremea schimbatoare, temperaturile scazute si precipitatiile sub forma de zapada, din ultimele zile, nu au afectat niciuna dintre culturile agricole, pana in acest moment, ne-a declarat, ieri, Laurentiu Baciu, presedinte al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )