Libnet.ro
UNICEF

14:00

Detalii pentru moldovenii cu cetatenie romana care vor participa in alegerile europarlamentare din 26 mai

Adevărul Adevărul,
Detalii pentru moldovenii cu cetatenie romana care vor participa in alegerile europarlamentare din 26 mai

Pentru a-si exercita dreptul la vot, in cadrul alegerilor pentru Parlamentul European, cetatenii romani trebuie sa detina un act de identitate romanesc valabil. in acest context, cetatenii romani sunt indemnati sa verifice din timp valabilitatea actelor si sa faca demersurile necesare pentru inlocuirea sau reinnoirea acestora, transmite IPN. continuă pe Adevărul

HOROSCOPUL saptamanii 6 - 12 mai: Zodiile care vor avea o saptamana plina de magie. Se vor simti inspirate

HOROSCOPUL saptamanii 6 - 12 mai este aici si aduce numai lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP BERBEC - Te simti mai curajoasa ca niciodata. Cresti din punct de vedere spiritual si accepti toate.

Guvernul a aprobat ajutoare de urgenta pentru aceste familii. Cati bani vor primi

Guvernul a aprobat, printr-o hotarare, acordarea unor ajutoare de urgenta in valoare de 28. 500 lei pentru 13 familii din judetul Calarasi, care se afla in situatii de necesitate cauzate de fenomenul.

Business report: Produsele care vor disparea de pe piata din 2021 daca nu limiteaza acizii trans; Minusuri mari la cheltuielile facute de guvern in economie in primul trimestru; Cum arata astazi cea mai bogata mina de aur din Hunedoara

Banca Transilvania si Victoriabank au acordat primul credit sindicalizat transfrontalier Romania. Banca Transilvania si Victoriabank au anuntat, marti, ca au. Luna de foc la Transporturi: in mai se depun oferte la licitatii de 1,5 miliarde euro pentru Autostrada Sibiu Pitesti, A3, Metroul de Otopeni. Luna mai se anunta a fi una.

O zi libera in plus pentru unii salariati romani. Care este motivul

Salariatii din sectorul feroviar vor beneficia, pe langa liberele legale de care se bucura toti angajatii din tara noastra pe parcusul unui an, de o zi libera suplimentara, conform unui proiect.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )