Libnet.ro
UNICEF

07:45

Detalii REVOLTATOARE despre CRIMA de la metrou: S-au luptat 15 secunde, NIMENI nu a intervenit!

B1 B1,
Detalii REVOLTATOARE despre CRIMA de la metrou: S-au luptat 15 secunde, NIMENI nu a intervenit!

Noi detalii ies la iveala despre incredibila crima care a avut loc marti seara in statia de metrou Dristor. Noile date aparute sunt revoltatoare si spun multe despre noi, ca oameni, si despre ineficienta, . continuă pe B1

Noi detalii socante despre crima de la metrou. Ce au vazut anchetatorii pe camerele de supraveghere

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata trenului de o femeie care, se pare, ca nu este la prima tentativa. Victima era pe marginea.

Detalii socante despre crima de la metrou. Criminala a fortat-o pe victima sa ramana pe sine

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani, insarcinata in cateva luni, a fost impinsa in fata trenului de o femeie care, se pare, nu este la.

Noi marturii ale calatorilor despre crima de la metrou. Ce s-a intamplat la cateva secunde dupa oprirea trenului

O femeie care a fost martora la evenimentele socante de la metrou a declarat ca oamenii prezenti la fata locului se inghesuiau sa filmeze incidentul. Eram in statie. Nu era foarte aglomerat,.

Ultimele detalii despre crima comisa la statia de metrou Dristor 1. Ce spun reprezentantii Metrorex

Metrorex a anuntat prin intermediul unui comunicat, toate detaliile cu privire la crima de marti seara, unde o tanara si-a pierdut viata dupa ce a fost impinsa in fata unor garnituri de.

Crima de la statia de metrou Dristor putea fi prevenita: Prima victima a criminalei, care a reusit sa scape, a anuntat autoritatile, dar politia nu a avut timp sa o asculte (VIDEO)

Ies la iveala detalii halucinante despre crima de la metrou de marti seara. Prima victima a intentiilor criminale ale Magdalenei Serban a anuntat autoritatile intr-un timp foarte scurt, dar la 112 au.

Declaratii noi despre crima care a socat Romania! Ce a facut femeia imediat dupa ce a impins-o pe tanara pe sine

Femeia suspectata de comiterea crimei de la statia de metrou Dristor, unde a impins in fata metroului o tanara de 25 de ani, a fost retinuta de procurori. Femeia a coborat dintr-un.

Detalii incredibile despre comportamentul lui Pomohaci. Cum ii trata pe copii

Lovitura dura in dosarul lui Cristian Pomohaci. Potrivit unor surse din ancheta, fostul preot ar fi abuzat mai multi minori. Victimele au fost deja audiate de procurori si au dat detalii ingrozitoa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )