Libnet.ro
UNICEF

19:46

Declaratii noi despre crima care a socat Romania! Ce a facut femeia imediat dupa ce a impins-o pe tanara pe sine

Antena3 Antena3,
Declaratii noi despre crima care a socat Romania! Ce a facut femeia imediat dupa ce a impins-o pe tanara pe sine

Femeia suspectata de comiterea crimei de la statia de metrou Dristor, unde a impins in fata metroului o tanara de 25 de ani, a fost retinuta de procurori. Femeia a coborat dintr-un. continuă pe Antena3

Detalii REVOLTATOARE despre CRIMA de la metrou: S-au luptat 15 secunde, NIMENI nu a intervenit!

Noi detalii ies la iveala despre incredibila crima care a avut loc marti seara in statia de metrou Dristor. Noile date aparute sunt revoltatoare si spun multe despre noi, ca oameni, si despre ineficienta, .

Monica Pop a facut declaratii infioratoare despre Alexandru Arsinel: Am fi avut un nou deces

Medicul Monica Pop a facut declaratii cutremuratoare despre Alexandru Arsinel. Marele actor a fost supus luni unei interventii chirurgicale la inima dupa ce, pe 10 decembrie, a ajuns la spital acuzand.

Monica Pop, declaratii infioratoare despre Alexandru Arsinel: Am fi avut un nou deces

Medicul Monica Pop a facut declaratii cutremuratoare despre Alexandru Arsinel. Marele actor a fost supus luni unei interventii chirurgicale la inima dupa ce, pe 10 decembrie, a ajuns la spital acuzand.

Noi detalii socante despre crima de la metrou. Ce au vazut anchetatorii pe camerele de supraveghere

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata trenului de o femeie care, se pare, ca nu este la prima tentativa. Victima era pe marginea.

Noi marturii ale calatorilor despre crima de la metrou. Ce s-a intamplat la cateva secunde dupa oprirea trenului

O femeie care a fost martora la evenimentele socante de la metrou a declarat ca oamenii prezenti la fata locului se inghesuiau sa filmeze incidentul. Eram in statie. Nu era foarte aglomerat,.

Crima care a ingrozit o lume intreaga. O fetita de sase ani a fost violata cu un bat si apoi ucisa. Decizia-soc a parintilor

Politia din India investigheaza o serie suspecti care ar avea legatura cu o crima cumplita. Este vorba de cazul unei fetite de sase ani care a fost violata si ucisa, o poveste care a socat intreaga.

Detalii socante despre crima de la metrou. Criminala a fortat-o pe victima sa ramana pe sine

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani, insarcinata in cateva luni, a fost impinsa in fata trenului de o femeie care, se pare, nu este la.

Ultimele detalii despre crima comisa la statia de metrou Dristor 1. Ce spun reprezentantii Metrorex

Metrorex a anuntat prin intermediul unui comunicat, toate detaliile cu privire la crima de marti seara, unde o tanara si-a pierdut viata dupa ce a fost impinsa in fata unor garnituri de.

Vesti noi despre starea politistului atacat cu sabia. Barbatul e paralizat si ar putea sa-si piarda vederea

Politistul din Suceava, care a fost taiat cu sabia in timpul efectuarii unor perchezitii, a ramas paralizat pe partea stanga, insa medicii sunt optimisti si spera sa se poata recupera dupa.

Informatii noi despre autorul atentatului terorist din Manhattan. A marturisit ca si-a confenctionat dispozitivul explozibil singur

O explozie uriasa, care a creat panica in randul populatiei din New York, a avut loc luni dimineata intr-o statie de autobuz a Autoritatii Portuare din centrul Manhattanului. Autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )