Libnet.ro
UNICEF

21:45

Detalii socante despre hardurile din casa lui Razvan Ciobanu. Ce contin de fapt

Antena3 Antena3,
Detalii socante despre hardurile din casa lui Razvan Ciobanu. Ce contin de fapt

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a vorbit despre continutul hardurilor care se aflau in apartamentul creatorului de moda Razvan Ciobanu, in emisiunea sa Xtra Night Show. Se crede ca acestea. continuă pe Antena3

Noi detalii SOCANTE ies la iveala in cazul mortii lui Razvan Ciobanu: Ce contin hardurile gasite in casa acestuia

Dupa moartea tragica a lui Razvan Ciobanu, parintii lui au mers la el acasa pentru a lua niste hard-diskuri.

Noi detalii socante in cazul tragediei lui Razvan Ciobanu. Ce au putut face localnicii imediat dupa accident

Razvan Ciobanu nu s-a sinucis, anunta Politia Constanta. Primele investigatii de la locul accidentului rutier in care si-a pierdut viata creatorul de moda exclud aceasta varianta. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, mai multi oameni din Sacele, judetul Constanta, ar fi mers la fata locului si ar fi furat mai multe obiecte din autoturismul [] .

DEZVALUIRI SOCANTE despre ceea ce s-a intamplat la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Toata lumea a vazut ce a facut preotul in timpul slujbei

Alin Galatescu a fost prezent la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Acesta a fost total dezamagit de comportamentul preotului care a oficiat slujba. E o stare trista, sunt foarte multi, l-au iubit foarte.

Detalii uimitoare despre inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Ce spune un preot: A declarat in repetate randuri ca nu este fiul lui Dumnezeu si biserica nu-i poate fi alaturi

Autopsia lui Razvan Ciobanu este in derulare. Medicii legisti constanteni studiaza fiecare parte a corpului acestuia pentru a stabili cauza exacta a mortii sale, dupa ce creatorul de moda si-a pierdut viata.

Dezvaluiri socante despre starea de sanatate a Gabrielei Firea, facute de sotul ei: O gaseam noaptea aplecata de durere si ea nu spunea nimic. I s-a gasit o sarma de vreo trei cm in colon

Dezvaluiri emotionante facute de Florin Pandele, sotul Gabrielei Firea, despre problemele de sanatate grave cu care s-a confruntat primarul general in ultima perioada. Eu am aflat abia in noiembrie.

Ce spune Tariceanu despre moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu

Moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu nu a starnit reactii doar in randul cercurilor mondene, ci si in randul politicienilor. Calin Popescu Tariceanu este unul dintre cei care au adus in discutie subiectul. Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si presedintele Senatului, a comentat moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu. El spune ca vestea este una trista, dar [] .

Partea nestiuta din viata lui Razvan Ciobanu. Ce studii avea de fapt designerul

Razvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai talentati creatori de moda din Romania, insa putini stiu ce studii avea, de fapt, acesta. Razvan Ciobanu a inceput Facultatea de Arte Plastice din Bucuresti, dar.

Lider ALDE, despre pesedistii din Alba: Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga astia la putere in judet, ca ne-am dat dracu

Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga astia sa conduca judetul, ca ne-am dat dracu, a spus vineri, intr-o conferinta de presa, despre sefii locali ai PSD, presedintele ALDE Alba, Ioan Lazar. Trebuie sa mearga la ei sa pupe mana la seful cel mare, sa plece capul, a adaugat liderul ALDE.

Ro-Alert va transmite avertizari legate de vijelii, anunta Raed Arafat/ Decizia, dupa criticile ca sistemul nu a avertizat despre tornada din Calarasi

Sistemul Ro-Alert va transmite avertizari legate de vijelii si alte fenomene meteorologice sau situatiile care se pot transforma in cod rosu, a anuntat joi seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Masura a fost anuntata in urma criticilor potrivit carora Ro-Alert ar fi trebuit sa avertizeze populatia cu privire la tornada de marti din Calarasi, iar Arafat sustinea atunci ca sistemul nu este radar meteo.

Meteorolog despre tornada din Calarasi: Nu trebuie sa ne panicam, pentru ca sunt fenomene care se intampla / Norocul nostru este ca in general nu s-au produs in zone populate

Meteorologii spun ca tornada filmata marti de mai multi soferi in zona localitatii Drajna din Calarasi nu reprezinta motiv de panica, pentru ca astfel de fenomene se intampla in perioada cu vreme instabila, dar tornada nu este un fenomen care sa se produca frecvent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )