Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce spune Tariceanu despre moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu

Playtech Playtech,
Ce spune Tariceanu despre moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu

Moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu nu a starnit reactii doar in randul cercurilor mondene, ci si in randul politicienilor. Calin Popescu Tariceanu este unul dintre cei care au adus in discutie subiectul. Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si presedintele Senatului, a comentat moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu. El spune ca vestea este una trista, dar [] . continuă pe Playtech

Adina Buzatu, despre creatorul de moda Razvan Ciobanu: A fost un copil teribil al modei romanesti si un mare talent

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti intr-un cumplit accident de masina. Creatoarea de moda Adina Buzatu a vorbit la Antena 3 despre cunoscutul designer care si-a pierdut viata la doar 43 de ani. Cei.

Razvan Ciobanu a murit. Noi detalii despre moartea creatorului de moda. Psiholog: Apropiatii ar fi putut sa sesizeze momentele dificile

Razvan Ciobanu a muritluni dimineata, in urma unui accident teribil. Masina la volanul careia se afla creatorul de modaa parasitcarosabilul si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a pr.

Tariceanu despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost legata, se pare, de consumul de droguri/ A venit vremea sa abordam problema consumului de stupefiante cu ratiune si curaj

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu scrie, joi pe pagina sa de Facebook, ca este nevoie de o dezbatere reala privind consumul de droguri din Romania. Tariceanu sustine ca e momenttul ca scolile copiilor sa fie izvoare de stiinta si educatie, nu mici Woodstock-uri prin care joint-urile sa treaca din mana in mana in pauze. Liderul ALDE scrie despre necesitatea unei implicarii a politicienilor si invoca moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu.

VIDEO UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier / El era singur in masina si conducea cu viteza mare / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Reactii la moartea lui Razvan Ciobanu: pasionat, designer cu har, care a facut imposibilul posibil.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 22 B, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

Fake News: BOR refuza sa-i faca slujba de inmormantare creatorului de moda Razvan Ciobanu deoarece ar fi fost gay.

Conform unor stiri vehiculate de unele publicatii, Biserica Ortodoxa Romana ar refuza sa-i faca slujba de inmormantare creatorului de moda Razvan Ciobanu, decedat luni intr-un accident de circulatie, din cauza orientarii sexuale a barbatului.

Fake news. Biserica NU refuza sa-i faca slujba de inmormantare creatorului de moda Razvan Ciobanu din cauza ca ar fi fost gay

Conform unor stiri vehiculate de unele publicatii, Biserica Ortodoxa Romana ar refuza sa-i faca slujba de inmormantare creatorului de moda Razvan Ciobanu, decedat luni intr-un accident de circulatie, din cauza orientarii sexuale a barbatului.

Accidentul in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu - anchetatorii exclud varianta sinuciderii

Varianta sinuciderii este exclusa in acest moment in cazul lui Razvan Ciobanu, au declarat reprezentantii Politiei Constanta, care sustin ca toate datele de la fata locului indica faptul ca designerul era singur in masina in momentul producerii accidentului in care si-a pierdut viata. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, dupa accident mai multi sateni ar fi mers la fata locului, de unde ar fi luat din masina creatorului de moda mai multe lucruri gasite, intre care o bibile si sticle cu alcool.

Razvan Ciobanu a murit. Scandalurile in care a fost implicat creatorul de moda

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident rutier, a fost implicat in mai multe scandaluri. intre altele, acesta a fost acuzat ca a furat un ceas foarte scump din casa unui fost amic dar si ca s-a despartit de fostul sau iubit cu mare scandal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )