Libnet.ro
UNICEF

12:30

Detalii socante despre politistul pedofil: A facut parte din dispozitivul de protectie a lui Kovesi

B1 B1,
Detalii socante despre politistul pedofil: A facut parte din dispozitivul de protectie a lui Kovesi

O adevarata bomba a explodat in Politia Romana dupa ce s-a descoperit ca pedofilul cautat de catre ei de trei zile le este chiar coleg, fiind agent de politie la Brigada Rutiera. Acum, apar noi . continuă pe B1

DETALII SOCANTE despre politistul PEDOFIL: A facut parte din dispozitivul de PROTECTIE a lui KOVESI

O adevarata bomba a explodat in Politia Romana dupa ce s-a descoperit ca pedofilul cautat de catre ei de trei zile le este chiar coleg, fiind agent de politie la Brigada Rutiera. Acum, apar noi .

Ultimele detalii despre politistul pedofil. Ce va fi nevoit sa faca dupa ce, luni seara, anchetatorii i-au perchezitionat locuinta

Barbatul acuzat de pedofilie a fost retinut, fiind acuzat de doua infractiuni de agresiune sexuala. Citeste si: Primele imagini cu politistul acuzat de pedofilie retinut de colegii sai Acesta a.

Noi informatii socante despre agentul de politie-pedofil

Noi informatii socante despre agentul de politie pedofil. Barbatul ar fi fost si soferul unuia dintre sefii de la Brigada de Politie. Imediat dupa ce a comis nenorocirile, iar cei de la politie au facut.

Ce pedeapsa risca politistul pedofil dupa ce a agresat doi copii in lift

Politistul pedofil a ingrozit o tara intreaga cu fapta sa. Acesta a fost arestat prevenitiv si risca ani grei de inchisoare dupa ce a abuzat de doi copii minori in.

Politistul pedofil nu si-a dat inca demisia. Emil Stan a scapat de o alta ancheta, dupa ce plangerea penala depusa impotriva lui a fost retrasa

Politistul pedofil nu si-a dat inca demisia, desi este acuzat de agresiune sexuala in doua cazuri, el fiind retinut cu propunere de arestare pentru 30 de zile, a declarat, luni, Georgian Dragan,.

Dezvaluire socanta despre politistul acuzat de pedofilie: Cand vedea copii in jurul lui incepea sa...

Noi amanunte incredibile ies la iveala despre politistul acuzat de pedofilie, care luni a fost retinut pentru 24 de ore. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, vecinii acestuia sunt socati de gesturile.

Imagini incredibile din 2012 cu politistul pedofil. Ce s-a intamplat atunci

Noi detalii ies la iveala in cazul politistului pedofil. Barbatul nu este la primul incident de asemenea natura. in 2012, acesta a fost .

Perchezitii acasa la politistul pedofil. Ce cauta anchetatorii

Politistii fac perchezitii luni dupa-amiaza la locuinta barbatului acuzat ca a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti. Actiunea are loc dupa ce barbatul a fost retinut pentru 24.

Politistul-PEDOFIL a fost RETINUT! El ar fi VIOLAT o minora in 2012 si ar fi agresat o alta in 2009 (VIDEO, FOTO)

Barbatul care ar fi agresat vineri doi copii in liftul unui bloc din Capitala a fost retinut pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a.

Marian Godina, despre politistul retinut pentru molestarea a doi copii:Nu imi explic cum de colegii lui nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini

Politistul Marian Godina spune ca a primit zeci de mesaje de la cei care voiau sa ajute la prinderea celui care a agresat vineri doi copii intr-un lift si ca, printre ele, se afla si profilul de Facebook al suspectului ce a fost retinut luni. Godina scrie pe Facebook ca a vazut ca semana cu cel din imaginile difuzate de politie, asa ca a trimis imediat informatia anchetatorilor din dosar. Nu imi explic cum de colegii lui apropiati nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini, afirma cunsocutul politist.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )