Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce pedeapsa risca politistul pedofil dupa ce a agresat doi copii in lift

Antena3 Antena3,
Ce pedeapsa risca politistul pedofil dupa ce a agresat doi copii in lift

Politistul pedofil a ingrozit o tara intreaga cu fapta sa. Acesta a fost arestat prevenitiv si risca ani grei de inchisoare dupa ce a abuzat de doi copii minori in. continuă pe Antena3

Ce pedeapsa risca politistul acuzat ca a agresat sexual doi copii

Politistul acuzat ca ar fi agresat doi copii intr-un lift din Capitala a fost retinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului Bucuresti, pentru doua infractiuni de agresiune sexuala asupra unor minori.

Alerta in Capitala: Sute de politisti, pe urmele pedofilului care a agresat doi copii (VIDEO)

Pedofilul care a agresat doi copii de 5, respectiv 9 ani, umbla liber si nestingherit prin Bucuresti. Aproape 300 de politisti il cauta pe barbatul care a agresat sexual doi frati in liftul unui bloc.

Barbatul suspectat ca a agresat doi copii in liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, retinut pentru 24 de ore

Barbatul care a agresat, vineri dimineata, doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti a fost retinut luni pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri, anunta News. ro. El a fost prins de politisti luni dimineata. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele.

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta ar fi politist la Rutiera

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro.

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta este politist la Rutiera si ar avea o fiica majora

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro. 29 Conform unor surse judiciare citate de news. ro, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte de a lucra la Brigada Rutiera, barbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora. 14 Barbatul ar fi agent la Brigada Rutiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai.

Cinci suspecti audiati de Politie in cazul pedofilului care a agresat doi copii intr-un lift. Portretul-robot, impartit locuitorilor din Drumul Taberei

Oficialii Politiei Capitalei au prezentat detalii in cazul barbatului care vineri, 5 ianuarie, a agresat sexual doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Marian Godina, despre politistul retinut pentru molestarea a doi copii:Nu imi explic cum de colegii lui nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini

Politistul Marian Godina spune ca a primit zeci de mesaje de la cei care voiau sa ajute la prinderea celui care a agresat vineri doi copii intr-un lift si ca, printre ele, se afla si profilul de Facebook al suspectului ce a fost retinut luni. Godina scrie pe Facebook ca a vazut ca semana cu cel din imaginile difuzate de politie, asa ca a trimis imediat informatia anchetatorilor din dosar. Nu imi explic cum de colegii lui apropiati nu l-au recunoscut inca din primul moment in care au aparut imagini, afirma cunsocutul politist.

Reactia furioasa a lui Traian Berbeceanu fata de politistul acuzat de molestarea celor doi copii: Bata-l Dumnezeu!

Adevaratii politisti sunt cei care l-au prins si l-au dovedit pe ticalos, spune politistul Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba, intr-o reactie dura fata de molestarea celor doi copii de catre politistul de la Rutiera.

Politia il cauta in continuare pe agresorul celor doi copii. Mobilizare impresionanta de forte (VIDEO)

Pedofilul din Bucuresti care a agresat doi copii vineri este in continuare de negasit. Sabata si duminica, aproximativ 300 de politistiai Politiei Capitalei desfasoara activitati de.

Politistul-PEDOFIL a fost RETINUT! El ar fi VIOLAT o minora in 2012 si ar fi agresat o alta in 2009 (VIDEO, FOTO)

Barbatul care ar fi agresat vineri doi copii in liftul unui bloc din Capitala a fost retinut pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )