Libnet.ro
UNICEF

13:45

Detaliile infioratoare din cazul unui batran care a vrut sa abuzeze o fetita de 5 ani. Obsedatul sexual ii este ruda copilei

Adevărul Adevărul,
Detaliile infioratoare din cazul unui batran care a vrut sa abuzeze o fetita de 5 ani. Obsedatul sexual ii este ruda copilei

Un barbat de 74 de ani a incercat de mai multe ori sa intretina relatii sexuale cu o fetita de 5 ani, fiind surprins la a doua tentativa chiar de tatal copilei, care a anuntat Politia. continuă pe Adevărul

Adevarul despre Osho. Dezvaluiri din lumea unui cult care a marcat milioane de oameni

Peter Waight, fost jurnalist britanic, a povestit intr-o carte experientele sale ca membru al cultului celui cunoscut in toata lumea ca Osho. El a oferit detalii de interior in legatura cu misticul indian care.

Cod Rutier 2019. Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident. iti poate fi ridicat permisul definitiv

Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident, conform Codului Rutier 2019? iti poate fi ridicat permisul definitiv. Cod Rutier 2019. Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident? Ordonanta de urgenta nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, cunoscuta de publicul larg drept Codul rutier, stabileste obligatiile legale ale fiecarei persoane in cazul producerii .

Cazul unui barbat beat fara a consuma alcool: bacteria care ar putea explica una dintre cele mai raspandite boli ale ficatului

Cazul unui barbat din China care s-a imbatat atat de tare ca si-a pierdut cunostinta dupa o masa bogata in zaharuri a atras atentia cercetatorilor care studiaza una dintre cele mai raspandite boli ale ficatului: boala ficatului gras non-alcoolic. Acestia au descoperit tulpini de bacterii intestinale care ar provoca formele mai severe ale afectiunii, care poate progresa spre ciroza sau cancer.

Detaliul nestiut din cazul Alexandra Macesanu. Ce au gasit, de fapt, anchetatorii in butoiul lui Dinca

Sunt mai bine de doua luni de la tragedia de la Caracal. Detaliul nestiut din cazul Alexandra Macesanu e unul cat se poate de socant. O perioada s-a vehiculat in spatiul public chiar ideea ca cele doua adolescente ar fi fost rapite de o retea de trafic de persoane. Detaliul nestiut din cazul Alexandra Macesanu .

Exploziv. Martori-cheie evitati de procurorii din cazul Caracal. Oficial: Romania, furnizor de prostitutie pentru Occident

Andreea Sava a prezentat, sambata, la Descoperiti, noi dezvaluiri-bomba din cazul disparitiilor de la Caracal. La o saptamana de cand Antena 3 a difuzat inregistrarea absolut exploziva facuta de.

Incendiu la casa unui batran din Orsova

Vineri dimineata, in jurul orei 06. 40, pompierii din cadrul Detasamentului Orsova au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit din municipiul Orsova, zona Poiana Stelei.

in cazul unui razboi Arabia Saudita - Iran, intreaga economie mondiala se va prabusi - Mohammed bin Salman

Un razboi intre Arabia Saudita si Iran ar provoca o prabusire totala a economiei mondiale, a afirmat duminica printul mostenitor Mohammed bin Salman, intr-un interviu televizat in Statele Unite, in care a cerut comunitatii internationale sa descurajeze Teheranul, scrie AFP.

Adolescenta moarta in timpul somnului. Totul s-a intamplat din cauza unui telefon mobil

O adolescenta de 14 ani din Kazakhstan si-a pierdut viata in timp ce dormea, dupa ce i-a explodat telefonul sub perna. Incidentul tragic s-a petrecut in urma cu cateva zile in localitatea Bastobe din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )