Libnet.ro
UNICEF

16:30

Incendiu la casa unui batran din Orsova

Adevărul Adevărul,
Incendiu la casa unui batran din Orsova

Vineri dimineata, in jurul orei 06. 40, pompierii din cadrul Detasamentului Orsova au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit din municipiul Orsova, zona Poiana Stelei. continuă pe Adevărul

BOMBA ZILEI: Programul Casa Verde, SUSPENDAT din cauza suspiciunilor de frauda!

Veste proasta pentru romanii care sperau sa-si instaleze fotovoltaice cu bani de la stat: trebuie sa mai astepte. Programul Casa Verde este suspendat de 18 zile din cauza suspiciunilor de frauda. Si va.

REVOLTATOR! O femeia A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. Femeia de 62 de ani fusese.

REVOLTATOR! O femeie A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. DETALII PICANTE din dormitor: Cum.

Clipe de panica pentru locuitorii unui sat din Bistrita-Nasaud. Oamenii sunt terorizati de ursii care coboara din padure

Clipe de panica pentru locuitorii satului Cusma din judetul Bistrita-Nasaud. Oamenii sunt terorizati de ursii care coboara din padure in cautare de hrana. Pana acum, animalele au atacat de mai multe ori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )