Libnet.ro
UNICEF

05:15

Detaliu esential privind revocarea lui Kovesi. Presedintele nu are termen pentru decizie

Antena3 Antena3,
Detaliu esential privind revocarea lui Kovesi. Presedintele nu are termen pentru decizie

Un detaliu esential este ignorat de scenariile rulate in prezente privind reactia lui Klaus Iohannis la cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi. Oricum ar fi citita Constitutia, NU exista un termen. continuă pe Antena3

CSM a respins solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in sedinta de marti, sa dea aviz negativ propunerii formulate de ministrul Justitiei privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Anuntul a fost facut de vicepresedintele CSM, Codrut Olaru, dupa sedinta sectiei pentru procurori, la care au participat atat Laura Codruta Kovesi, cat si Tudorel Toader. Avizul CSM este consultativ, decizia finala urmand sa fie luata de presedintele Klaus Iohannis.

Ce urmeaza dupa ce Toader a cerut revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis nu vede motive temeinice pentru revocarea sefei DNA, Laura Codruta Koves.

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

Sectia pentru procurori a CSM discuta maine, de la ora 14:00, solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi fiind invitata la sedinta.

Viorica Dancila, despre raportul privind revocarea sefei DNA: Nu sunt jurist, dar am vazut ca este foarte argumentat

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca raportul lui Tudorel Toader privind revocarea din functie a sefei DNA este foarte argumentat si ca trebuie sa ne pozitionam de partea justitiei.

Cristi Danilet: Decizia CCR de marti nu se refera la revocare. Speculatiile privind cazul Codrutei Kovesi sunt nefondate

Ministrul justitiei a propus revocarea sefului DNA. marti CSM a avizat negativ aceasta propunere. Presedintele urmeaza sa decida. Tot marti a aparut insa si motivarea deciziei CCR referitoare la modificarile propuse legii de statut a judecatorilor si procurorilor. A fost destul ca sa apara speculatii cum ca Presedintele tarii este obligat de acum sa faca ceea ce zice ministrul in materie de revocare si soarta doamnei Codruta Kovesi ar fi pecetluita, scrie judecatorul Cristi Danilet pe blogul propriu.

Motivare incendiara in decizia CCR care poate transa discutiile despre revocarea lui Kovesi. Rolul central il are ministrul justitiei

Motivare incendiara in decizia CCR prin care s-au analizat obiectiile de neconstitutionalitate formulate la modificarile Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Decizia motivata a fost.

Cazanciuc, despre propunerea de revocare a lui Kovesi: Presedintele este la capatul acestei proceduri si este responsabil de ea

Presedintele Comisiei juridice din Senat, social-democratul Robert Cazanciuc, a declarat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis se afla la capatul procedurii referitoare la revocarea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si este responsabil de aceasta decizie politica, transmite Agerpres.

DNA isi prezinta BILANTUL DE ACTIVITATE, la o zi dupa ce CSM discuta REVOCAREA LUI KOVESI

DNA isi va prezenta raportul de activitate miercuri, la doar o zi dupa ce CSM discuta revocarea Laurei Codrata Kovesi, la propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Amintim ca ministrul Justitiei a.

Reactia PSD, la avizul negativ dat de CSM pe revocarea lui Kovesi: O dovada de dispret la adresa cetatenilor, au ignorat absolut toate dovezile

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, considera ca avizul negativ al Consiliului Superior al Magistraturii pe revocarea Laurei Codruta Kovesi este o sfidare a cetatenilor. Mie decizia CSM mi s-a parut.

Tudorel Toader scoate la iveala NOI MOTIVE pentru REVOCAREA lui Kovesi, NEINCLUSE in raport

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi argumente pentru care a decis revocarea sefei DNA, Laura CodrutaKovesi. Toader sustine ca pe langa cele 20 de motive prezentate in raport, mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )