Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tudorel Toader scoate la iveala NOI MOTIVE pentru REVOCAREA lui Kovesi, NEINCLUSE in raport

B1 B1,
Tudorel Toader scoate la iveala NOI MOTIVE pentru REVOCAREA lui Kovesi, NEINCLUSE in raport

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi argumente pentru care a decis revocarea sefei DNA, Laura CodrutaKovesi. Toader sustine ca pe langa cele 20 de motive prezentate in raport, mai. continuă pe B1

La prestatia lui Tudorel Toader, nici Gadea n-ar fi votat revocarea lui Kovesi

Vorbe contra documente, ineptii contra argumente, aberatii contra logicii etc. in aceste coordonate s-a derulat disputa dintre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi din sedinta de marti, 27 februarie, de la CSM.

CSM, aviz negativ pentru revocarea L.C.Kovesi din functie

ACTUALIZARE 16:40 Tudorel Toader se declara nemultumit ca nu a primit documentul cu bilantul DNA Indiferent ce va decide CSM, ce va decide presedintele, ce va decide Curtea Constitutionala daca va fi sesizata pe conflict, dezbaterea va continua privind managementul DNA, a declarat Ministrul Justitiei. ------ * ACTUALIZARE 16:35 Toader, catre Kovesi: Discursul dumneavoastra poate fi seducator, convingator, daca il faceti in fata celor care nu se pricep deloc. ------ * ACTUALIZARE 16:30 Kovesi: Nu stiu cum a masurat ministrul Justitiei cat de grav am afectat imaginea Romaniei ------- * ACTUALIZARE 16:10 Kovesi a explicat alocarile bugetare ale DNA ------- * ACTUALIZARE 16:00 Kovesi: Ministrul Justitiei preia anumite aspecte pe care probabil le cunoaste din spatiul public ------ *ACTUALIZARE 15:40 Kovesi ii desfiinteaza raportul Ministrului Justitiei, ajunge cu argumentele la punctul 9 din 20. Kovesi prezinta explicatii punct cu punct la toate cele 20 de acuzatii aduse de Ministrului Justitiei. ------ * ACTUALIZARE 15:20 Kovesi: Aceste motive din raport sunt nereale, nedovedite, netemeinice, simple sustineri care nu se confirma cu nimic. ------ * ACTUALIZARE 15:00 Procurorul general Augustin Lazar se contrazice cu Ministrul Justitiei pe tema rolului CSM ------- * ACTUALIZARE 14:30 Tudorel Toader la CSM:Sper ca dezbaterea de azi sa fie un moment al adevarului ------ *ACTUALIZARE 14:20 T. Toader: in mai putin de un an DNA a genarat 3 conflicte de natura constitutionala Ministrul Justitiei prezinta inca odata raportul privind activitatea DNA pe diagonala. ------- Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata astazi, la CSM, in cadrul procedurii declansate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a ei din functie.

PNL solicita demisia lui Tudorel Toader, dupa avizul negativ dat de CSM pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, apreciaza ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa-si dea demisia din functie dupa avizul negativ al CSM la propunerea de revocare a procurorului sef al.

Augustin Lazar, atac la adresa ministrului Tudorel Toader: A cerut revocarea ignorand regulamentul CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, l-a intrebat marti pe Tudorel Toader, la sedinta Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), daca ministrul Justitiei poate sa faca.

Tudorel Toader, acuzat ca a publicat un document SECRET in raportul privind revocarea lui Kovesi / Cum se apara ministrul (FOTO)

UPDATE: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns sambata acuzatiei ca a publicat un document secret al Inspectiei Judiciare printre anexele la raportul in care propune revocarea sefei DNA. Else.

Ionel Danca, dupa avizul negativ al CSM de revocare a sefei DNA: Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, crede ca Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare, dupa avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului sef al DNA. Danca a argumentat, peFacebook, ca Tudorel Toader nu a prezentat niciun motiv temeinic care sa impuna revocarea conducerii DNA.

Faci ce zice un borfas / Nu vrem sa mai vii in Iasi: Tudorel Toader, aspru contestat de protestatarii din capitala Moldovei (VIDEO)

Aproximativ 100 de persoane au iesit duminica seara in Piata Unirii din Iasi pentru a protesta impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a cere revocarea din functia a sefei DNA, Laura Codruta.

SCANDALUL privind raportul lui Tudorel Toader continua. Nu e deloc in regula ce am gasit

Telenovela legata de publicarea raportului prin care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea sefei DNA continua. Deputatul USR Bogdan Rodeanu spune ca a verificat proprietatile PDF-urilor din.

Liviu Plesoianu, mesaj dur dupa anuntul motiunii impotriva lui Tudorel Toader: Veti fi dorit sa nu fi depus mizeria voastra simpla

Deputatul PSD Liviu Plesoianua reactionat la anuntul ca USR va depune o motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sfei DNA, Laura Codruta.

Raportul profesorului Tudorel Toader: 61 de greseli de grafie, 2 virgule intre subiect si predicat si un dezacord de gen doar in primele 5 pagini. A gresit chiar si functia lui Kovesi (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inceput prezentarea raportului prin care a cerut revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA prin a dedica cateva minute propriei persoane. Acesta s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2774 seconds )