Libnet.ro
UNICEF

20:30

Detaliul cumplit despre accidentul din Ungaria: in realitate, au fost zece victime

Antena3 Antena3,
Detaliul cumplit despre accidentul din Ungaria: in realitate, au fost zece victime

Un detaliu cumplit s-a aflat despre accidentul din Ungaria. O femeie, una dintre victime, era insarcinata. in tragicul accident si-a pierdut viata si sotul sau. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Detalii tulburatoare despre accidentul din Ungaria. Microbuzul ar fi functionat in ilegalitate

Apar noi detalii in cazul teribilului accident din Ungaria, in care noua persoane si-au pierdut viata. Vezi si: Accident cumplit in Ungaria. Noua romani au murit Potrivit celor mai recente informatii,.

Marturia cutremuratoare a soferului care a filmat accidentul din Ungaria. Vai de mine, asta-i de la noi!

Accidentul din Ungaria, in care au murit noua romani, a fost filmat imediat dupa ce a avut loc de un sofer roman. Catalin Adrian Neagu a trecut cu masina prin locul producerii accidentului la cateva clipe.

A fost declarat mort in accidentul din Ungaria, dar mai multe postari apar pe pagina lui de Facebook: Cine a distribuit acest video?

Noua persoane au murit ieri in carnagiul de pe o sosea din Ungaria. Rudele celor morti isi plang durerea cu lacrimi amare, iar pierderea suferita este imensa. Printre cei morti se numara Lunca Karoly, un.

Cum s-a produs accidentul din Ungaria. Descoperirea socanta facuta de cei care au analizat imaginile

Toate cele noua victime ale accidentului rutier ce a avut loc marti in Ungaria au fost identificate ca fiind de cetatenie romana, iar trupurile neinsufletite ale acestora au fost transportate la morga pentru ef.

Familiile celor noua romani morti in accidentul din Ungaria vor fi despagubite

Familiile celor noua romani care si-au pierdut vietile in urma cumplitului accident din Ungaria vor fi despagubite fiindca microbuzul in care se aflau acestia era asigurat. Soferul avea asigurare.

Accidentul din Ungaria. Cele 9 victime au lasat n urma 35 de copii orfani

O tragedie de proportii s-a petrecut, marti, pe o sosea din Ungaria. Un microbuz cu romani care se intorceau din Slovenia s-a lovit brutal de un camion cu nisip si toti cei noua oameni de la bord si-au pierdut viata.

Accidentul din Ungaria. Cele 9 victime au lasat n urma 17 de copii orfani

O tragedie de proportii s-a petrecut, marti, pe o sosea din Ungaria. Un microbuz cu romani care se intorceau din Slovenia s-a lovit brutal de un camion cu nisip si toti cei noua oameni de la bord si-au pierdut viata.

Ce spune presa internationala despre carnagiul din Ungaria, unde sapte romani si-au pierdut viata

O tragedie cumplita a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut.

VIDEO Soferul microbuzului implicat n accidentul din Ungaria transmitea live pe Facebook n momentul producerii impactului

Soferul mirobuzului inmatriculat in Romania, care a fost implicat intr-un accident rutier in Ungaria, transmitea live pe Facebook in momentul producerii impactului. Numarul persoanelor decedate a ajuns la noua, potrivit unui nou bilant al Ministerului de Externe, care precizeaza ca patru morti sunt romani, existand indicii ca si restul ar fi tot cetateni romani.

Harghita: O turista din Ungaria a fost muscata de urs n timp ce ncerca sa-si faca un selfie cu animalul

O turista venita din Ungaria a fost muscata de un urs in apropierea Lacului Sfanta Ana din Harghita in timp ce ar fi incercat sa-si faca un selfie cu animalul salbatic. Ranita la picior, femeia a fost dusa la spital, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )