Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce spune presa internationala despre carnagiul din Ungaria, unde sapte romani si-au pierdut viata

Antena3 Antena3,
Ce spune presa internationala despre carnagiul din Ungaria, unde sapte romani si-au pierdut viata

O tragedie cumplita a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut. continuă pe Antena3

Reactia MAE, dupa carnagiul din Ungaria unde sapte romani si-au pierdut viata. Autoritatile romane au activat celula de criza

Un microbuz inmatriculat in Romania a fost implicat marti, langa Budapesta, intr-un accident rutier in urma caruia sapte persoane au murit, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Reactia MAE, dupa carnagiul din Ungaria unde noua romani si-au pierdut viata. Autoritatile romane au activat celula de criza

Un microbuz inmatriculat in Romania a fost implicat marti, langa Budapesta, intr-un accident rutier in urma caruia noua persoane au murit, informeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Motivul pentru care accidentul cumplit din Ungaria, unde sapte romani au murit, a avut loc. Cine a fost de vina pentru intreaga tragedie

Un accident extrem de grav a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut.

Motivul pentru care accidentul cumplit din Ungaria, unde noua romani au murit, a avut loc. Cine a fost de vina pentru intreaga tragedie

Un accident extrem de grav a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut.

VIDEO CUTREMURATOR in cazul tragediei din Ungaria. Soferul microbuzului facea Live pe Facebook in momentul accidentului

Noua romani si-au pierdut viata, marti dupa-amiaza, pe o sosea din Ungaria. Acestia se aflau intr-un microbuz al carui sofer a trecut pe contrasens si a intrat din plin intr-un TIR. Un cunoscut al.

Marturia cutremuratoare a soferului care a filmat accidentul din Ungaria. Vai de mine, asta-i de la noi!

Accidentul din Ungaria, in care au murit noua romani, a fost filmat imediat dupa ce a avut loc de un sofer roman. Catalin Adrian Neagu a trecut cu masina prin locul producerii accidentului la cateva clipe.

Accident cumplit cu un microbuz romanesc pe o sosea din Ungaria: sapte persoane au murit - VIDEO socant

Un accident extrem de grav a avut loc pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz romanesc cu mai multi pasageri si un camion s-au lovit frontal, iar din primele informatii sapte persoane ar fi murit in urma.

Un urs nationalist a MUSCAT o turista din Ungaria, care a vrut sa-si faca selfie cu el

O turista din Ungaria, aflata in zona Lacului Sfanta Ana, a fost muscata de un urs in zona pulpei piciorului, in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu un urs. Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi.

Harghita: O turista din Ungaria a fost muscata de urs n timp ce ncerca sa faca un selfie cu animalul

O turista venita din Ungaria a fost muscata de un urs in apropierea Lacului Sfanta Ana din Harghita in timp ce ar fi incercat sa faca un selfie cu animalul salbatic. Ranita la picior, femeia a fost dusa la spital, transmite Mediafax.

Harghita: O turista din Ungaria a fost muscata de urs n timp ce ncerca sa-si faca un selfie cu animalul

O turista venita din Ungaria a fost muscata de un urs in apropierea Lacului Sfanta Ana din Harghita in timp ce ar fi incercat sa-si faca un selfie cu animalul salbatic. Ranita la picior, femeia a fost dusa la spital, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )