Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detaliul despre ziua nuntii pe care Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au incercat sa-l ascunda. Unde se vor cununa religios

Adevărul Adevărul,
Detaliul despre ziua nuntii pe care Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au incercat sa-l ascunda. Unde se vor cununa religios

Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au decis sa se casatoreasca de Dragobete si au incercat sa tina departe de ochii lumii momentul religios. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum au aparut Olguta Vasilescu si Claudiu Manda la Primaria Craiova. Cei doi s-au casatorit civil de Dragobete

Olguta Vasilescu, in varsta de 44 ani si Claudiu Manda, in varsta de 43 de ani, au decis sa se casatoreasca in ziua de Dragobete.

Nunta anului in PSD. Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se casatoresc

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se vor casatori in acest weekend. Ceremonia va avea loc la Craiova, iar dupa cununia civila va avea loc o petrecere cu apropiatii cuplului. Nunta se va desfasura.

Claudiu Manda, dupa casatoria civila cu Olguta Vasilescu: Am ales special ziua dragostei romanesti

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu sivicepresedintele Senatului Claudiu Manda s-au casatorit civil. De Dragobete, cei doi au spus da in Sala Mare a Primariei Craiova, iar ceremonia.

Nunta Anului. Lia Olguta Vasilescu se casatoreste civil cu Claudiu Manda de Dragobete

Ziua indragostitilor la romani este speciala pentru fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu sivicepresedintele Senatului Claudiu Manda. , se va casatori civil, de Dragobete, cu.

FOTO Claudiu Manda a postat fotografii de la cununia civila cu Olguta Vasilescu: Am zis DA!

Vicepresedintele Senatului, Claudiu Manda, a postat, duminica, mai multe fotografii pe Facebook, anuntand astfel ca s-a casatorit civil cu fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

S-A AFLAT! Ce NUME o sa poarte Olguta Vasilescu dupa cununie: Nu, nu e ce te asteptai

Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu au ales sa se casatoreasca intr-o zi cu semnificatie pentru romani: sarbatorirea Dragobetelui. Cununia civila va avea loc in aceasta dupa - amiaza la Primaria.

Lia Olguta Vasilescu se marita. Petrecerea are loc la Chicago

Deputatul PSD, Lia Olguta Vasilescu, si presedintele Comisiei de control SRI, senatorul Claudiu Manda, merg astazi, de Dragobete, in fata Starii Civile pentru a se casatori, petrecerea avand loc la restaurantul Chicago, din Craiova.

HOROSCOP. Mihai Voropchievici, despre ziua de nastere si punctele forte

Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse despre cat de importanta este decada in care ne-am nascut. Ianuarie - 1 - 10 - incearca sa obtina totul pe cont propriu. Nu.

Ministrul Sanatatii, despre cazul pacientilor care au murit la Institutul Marius Nasta: Nu putem da vina pe bacterie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca pacientii care au murit in ultima vreme la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta aveau.

Florin Calinescu, adevarul despre cancerul pe care l-a avut

Florin Calinescu a povestit despre cancerul pe care l-a avut si a reusit sa-l invinga. Actorul a recunoscut ca a avut o tumora la nivelul nasului. N-am o problema. pana la oncologic! Acolo intri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )