Libnet.ro
UNICEF

16:45

Detaliul socant in cazul incendiului din Timisoara. Copiii care au ars de vii erau monitorizati de Protectia Copilului

Antena3 Antena3,
Detaliul socant in cazul incendiului din Timisoara. Copiii care au ars de vii erau monitorizati de Protectia Copilului

Parintii celor patru copii care si-au pierdut viata in incendiul devastator produs in Timisoara se aflau in vizorul celor de la DGASPC Timis inca de anul trecut, fiind banuiti de neglijarea copiilor. Totusi, rapoartele indicau ca totul este in regula. continuă pe Antena3

Detaliul care a iesit la iveala in cazul incendiului din Timisoara. Copiii care au ars de vii erau monitorizati de Protectia Copilului

Parintii celor patru copii care si-au pierdut viata in incendiul devastator produs in Timisoara se aflau in vizorul celor de la DGASPC Timis inca de anul trecut, fiind banuiti de neglijarea copiilor. Totusi, rapoartele indicau ca totul este in regula.

Mama copiilor arsi de vii in incendiul din Timisoara, ingenuncheata de durere: S-au stins din viata mea...

Moartea celor 4 copii din Timisoara in urma incendiului violent care a cuprins casa in care locuiau a intristat pe toata lumea. Mama micutilor este ingenuncheata de durere si, printre lacrimi, a transmis un mesaj cutremurator.

Haine pentru nevoiasi si persoane fara adapost, agatate de copaci in Parcul Central din Timisoara

Parcul Central din Timisoara este locul faptelor bune.

Fostul consilier al lui Trump vrea sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat

Fostul consilier in probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, Michael Flynn, demis din functie dupa doar trei saptamani de mandat, incearca sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat in ancheta rusa a procurorului special Robert Mueller, au anuntat avocatii sai, relateaza Reuters.

O fetita de 4 ani a orbit din cauza gripei. Care au fost primele semne ale bolii. Este norocoasa sa fie in viata

O fetita in varsta de 4 ani din Iowa, care aproape a murit dupa ce s-a imbolnavit de gripa, este acum oarba din cauza bolii, iar parintii ei trag un semnal de alarma si le cer tuturor sa-si vaccineze copiii.

Asociatia pacientilor cu imunodeficiente primare: Din 3 pacienti care au nevoie de imunoglobulina, unul nu va avea acces la tratament in anul 2025

Din 3 pacienti care au nevoie de imunoglobulina la nivel mondial, unul nu va avea acces la tratament in anul 2025, avertizeaza Otilia Stanga, vicepresedintele Asociatiei Pacientilor cu Imunodeficiente Primare din Romania. Otilia Stanga mai spune ca, in timp ce consumul minim anual recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii este de 65 de grame la mia de locuitori pe an, in Romania s-au folosit, in medie, in ultimii ani, doar 5 grame la mia de locuitori.

Barna ii cere demisia primarului din Targu Mures care vrea ca statul sa decida cine face copii: Exemplul sau nu mai are loc in viata publica romaneasca

Dan Barna ii cere demisia primarului din Targu Mures, Dorin Florea, care a propus anchete sociale obligatorii pentru cuplurile care vor sa faca un copil si a comentat ca romii fac copii pentru alocatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )