Libnet.ro
UNICEF

15:15

O fetita de 4 ani a orbit din cauza gripei. Care au fost primele semne ale bolii. Este norocoasa sa fie in viata

Antena3 Antena3,
O fetita de 4 ani a orbit din cauza gripei. Care au fost primele semne ale bolii. Este norocoasa sa fie in viata

O fetita in varsta de 4 ani din Iowa, care aproape a murit dupa ce s-a imbolnavit de gripa, este acum oarba din cauza bolii, iar parintii ei trag un semnal de alarma si le cer tuturor sa-si vaccineze copiii. continuă pe Antena3

Aparatul Boeing 737 UIA a fost doborat din cauza unui bruiaj in comunicatii

Militarul care a doborat avionul ucrainean, Boeing 737, la Teheran a actionat fara a avea confirmare, din cauza unui bruiaj in comunicatii, potrivit generalului iranian Amirali Hajizadeh, comandant al sectiei aerospatiale a Gardienilor Revolutiei.

Oligarhul Vladimir Plahotniuc are interdictie de a intra in SUA, din cauza actelor de coruptie

Vladimir Plahotniuc, dar si sotia si copiii lui vor avea interdictia de a intra in SUA, din cauza actelor de coruptie. Actele de coruptie ale lui Vladimir Plahotniuc au subminat statul de drept si au compromis sever independenta institutiilor democratice din Moldova, a anuntat secretarul american de stat, Mike Pompeo, pe Twitter. Informatia a fost facuta publica si pe site-ul Departamentului de Stat.

Elicopter SMURD, la un pas de tragedie din cauza unei defectiuni tehnice. Abia predase un pacient la Cluj

Un elicopter SMURD a fost intors de urgenta la sol din cauza unei defectiuni tehnice. Se pare ca pilotul a observat o problema la scurta vreme dupa decolare. in elicopter se aflau patru persoane.

Drama Cristinei Topescu: a suferit enorm din cauza tatalui sau. Ce ii reprosa fostului comentator sportiv

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, a a murit la varsta de doar 59 de ani.

Iran: Avionul Boeing a fost doborat fara ordin din cauza unui bruiaj, spune un general iranian

Cel care opera racheta care a doborat Boeing-ul ucrainean miercuri, la Teheran, a deschis focul fara a putea obtine confirmarea unui ordin de tragere din cauza unui bruiaj de telecomunicatii, a afirmat sambata un general iranian, potrivit AFP.

Un fost celebru fotbalist a ajuns sofer de Uber, din cauza opiniilor sale politice

Fostul mare atacant turc Hakan Sukur, exilat in SUA deoarece se opune lui Recep Tayyip Erdogan, a povestit pentru publicatia germana Welt am Sonntag ca isi castiga existenta ca sofer Uber dupa ce averea a fost confiscata in tara de origine.

VIDEO Un tren din Rusia a avut intarzieri de o ora din cauza unei camile care alerga pe sine. Imaginile au devenit virale

Un tren din sudul Rusiei a avut intarzieri de aproape o ora din cauza unei camile care si-a facut aparitia in fata trenului, continuandu-si drumul la galop, pe sine, netulburata de semnalele insistente ale mecaniculului de locomotiva. inregistrarea video a incidentului amuzant a devenit virala pe retele sociale, scrie The Moscow Times.

VIRALUL ZILEI! Un TREN a avut intarzieri de ZECI DE MINUTE din cauza unui ANIMAL care alerga pe sine (VIDEO)

Imaginile zilei vin din Rusia. Un tren a avut intarziere de aproape o ora, dupa ce o camila nu s-a lasat dusa de pe calea ferata. Animalul si-a facut aparitia in fata trenului, continuandu-si drumul la ga.

Transportatorii organizeaza un protest din cauza derapajelor existente pe piata asigurarilor RCA

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a anuntat, vineri, ca va organiza un protest de amploare, pentru a atrage atentia autoritatilor statului asupra nerespectarii prevederilor legale de catre Euroins, informeaza News. ro.

Secretarul general adjunct al NATO crede ca momentul de risc maxim din Orientul Mijlociu a fost depasit. Geoana: Nivelul de alertare pentru Romania si pentru Europa nu a crescut nicio secunda

Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, considera ca momentul de risc maxim din Orientul Mijlociu a fost depasit, dar ca trebuie sa ramanem vigilenti. Oficialul Aliantei a facut aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )