Libnet.ro
UNICEF

00:07

Detentie pe viata pentru recidivistul care a ucis doi soti dupa ce a fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Adevărul Adevărul,
Detentie pe viata pentru recidivistul care a ucis doi soti dupa ce a fost eliberat in baza recursului compensatoriu

Magistratii Tribunalului Vaslui au pronuntat miercuri, 13 ianuarie, sentinta intr-unul dintre cele mai cutremuratoare dosare de omor inregistrat in zona. Doi soti cu o situatie materiala buna au fost ucisi cu brutalitate extrema de un recidivist periculos, eliberat mai devreme din inchisoare gratie recursului compensatoriu. continuă pe Adevărul

Un alt primar a sarit randul si s-a vaccinat: Nu-mi risc viata pentru politica sau publicitate, ci incerc sa fiu un exemplu

Si primarul din Caransebes, Felix Borcean, s-a vaccinat impotriva COVID-19, desi nu se incadreaza in prima etapa a campaniei de vaccinare, care se deruleaza acum in Romania. El a facut anuntul pe Facebook, unde are un mesaj pentru carcotasi: Eu nu-mi risc viata pentru politica sau publicitate, ci incerc sa fiu un exemplu, de data asta pozitiv, ca negativ am fost destul. Primarul unei localitati din Calarasi a sarit randul si s-a vaccinat impotriva COVID: Am zis ca daca ramane vreo doza ma vaccinez si a ramas. Nu am vrut sa lezez pe nimeni.

inchisoare pe viata pentru criminalul feroce care a ucis o batrana, pentru 2 lei si o pereche de cercei

Un tanar de 23 de ani a fost condamnat la detentie pe viata pentru ca a ucis cu bestialitate o femeie de 80 de ani ca sa o jefuiasca. Criminalul i-a smuls cerceii de la ureche in timp ce victima tragea sa moara, cu intentia de a-i vinde ca sa isi cumpere droguri.

Business report O noua taxa auto. Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Iulian Stanciu QA. Ritmul vaccinarii trebuie marit de 15 ori. Solutii pentru cei care au amanat plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu le pot relua

Fiscul spera sa prinda traficanti ce platesc cu monede virtuale, in timp ce Combaterea Spalarii Banilor nu are sef de 3 luni * Ministrul Mediului anunta introducerea unei noi taxe auto * Nu ne vindem tara, varianta 2021 * Ce spun angajatorii despre bonusul de 50 de lei pentru vaccinarea angajatilor * George Butunoiu: Centrarea carierei: pe industrie sau pe job? * Fiscul avea acces la date la cerere, de astazi le primeste zilnic de la banci * Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Posibile mingi ridicate la fileu firmelor supravegheate. Angajati anchetati * Iulian Stanciu QA. Cum sa te gandesti la viitor, educatie si prosperitate, valoarea esentiala a greselii si viteza in decizii * Marea vaccinare ritmul actual trebuie accelerat de 15 ori * Noua casa 2021: Cum arata acum fostul program Prima Casa, dupa toate schimbarile de anul trecut * Ce solutii au romanii care si-au amanat deja plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu pot relua rambursarea creditelor.

2020, succes nesperat pentru tehnologia care parea in declin: ce s-a intamplat anul trecut

2020 a fost un an atipic si multe comportamente s-au schimbat. Pentru unii a adus un succes. Piata de PC-uri a crescut anul trecut, marcand o spectaculoasa revenire dupa mai multi ani de.

Alerta de calatorie pentru romanii care se afla in Spania: Peninsula Iberica este afectata de un val de frig polar

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Spaniei ca, potrivit informatiilor publicate de catre autoritatile.

Romanii vor putea alege vaccinul impotriva noului coronavirus pentru imunizare: care sunt optiunile

La cateva zile dupa certificarea utilizarii celui de al doilea vaccin in Uniunea Europeana, romanii vor putea alege solutia de imunizare pentru care opteaza. Vaccinul anti-Covid de la.

Raed Arafat, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Stam bine, dar e inca mult de facut Mesaj pentru cei care nu vor sa se vaccineze (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a primit, luni, prima doza din vaccinul anti-COVID-19. El s-a declarat multumit de modul in care s-a desfasurat pana acum campania de vaccinare,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )